Denne weekends bootspots byder på modificerede knopsystemer, stilfulde farvekombinationer og mål, massere af mål. Den forløbne weekend bød på fuldt program i Europas største fodboldnationer, til stor glæde for os støvlenørder.

En stor fodboldweekend er vel overstået, og vi har taget et kig på de fodboldstøvler der for alvor skilte sig ud fra mængden. Ugens rundtur starter vi på Camp Nou, hvor to spillere tilsyneladende er meget enige om, hvordan en fodboldstøvle skal være.

Pedro & Alexis (FC Barcelona) Nike Mercurial Vapor IX ACC Grøn/Blå Barca's fløje er åbenbart helt enige om at knopsystemet på Vapor VII var helt perfekt. I hvert fald så har både Pedro og Alexis fået modificeret deres Nike Mercurial Vapor IX fodboldstøvler, så det i stedet er med Nikes gamle sål. Begge spillere lavede en pind, da Barcelona slog Malaga med 3-0.

Alberto Aquilani (AFC Fiorentina) Nike CTR360 Maestri III ACC Orange Den italienske landsholdspiller formåede, at lave et hattrick i sine Nike CTR360 Maestri fodboldstøvler da Fiorentina hjemme spillede 3-3 mod Genoa i en højdramatisk kamp. Ganske ærgerligt for Aquilani at hans flotte præstation ikke blev belønnet med en sejr.

Arda Turan (Atletico Madrid) Nike CTR360 Maestri III ACC Orange Den tyrkiske megastjerne fik brugt sine Maestri fodboldstøvler til perfektion, i weekendens lokalderby mod Rayo Vallecano. Arda lavede to mål, og havde derfor en betragtelig andel i Atleticos 4-2 sejr.

Kevin de Bruyne (VfL Wolfsburg) Nike Mercurial Vapor IX ACC Grøn/Blå Belgieren er den helt store vintertransfer i Bundesligaen, så der var selv sagt store forventninger til de Bruyne, da Wolfsburg hjemme havde besøg af Hannover. Udover det belgiske flag er Kevin de Bruynes Nike Mercurial Vapor IX fodboldstøvler også personaliseret med teksten "THE CREW". Hvem er mon de øvrige medlemmer af The Crew?

Markus Feulner (1. FC Nürnberg) Adidas F50 Adizero Skind FG Hvid/Lime/Sort Selvom den femte generation af Adizero fodboldstøvlen forlængst har set dagens lys, så holder Nürnbergs Markus Feulner stædigt fast i den elegante Hvid/Lime/Sort-variant fra tredje generation af fodboldstøvlen. Feulner kunne sammen med sine holdkammerater langt om længe, fejre sæsonens første sejr, da Hoffenheim blev fejet af banen med 4-0. Hele 18 (!) forsøg skulle "den Club" bruge før der kom en sejr på kontoen.

Mario Götze (FC Bayern München) Nike Mercurial Vapor IX ACC Grøn/Blå Götze blev første mand på scoringstavlen i Bundesligaen i kalenderåret 2014. Det skete efter kun seks minutters spil på Borussia Park. Götze har i løbet af opstartsperioden trænet i en blackoutet fodboldstøvle, men i fredags var han tilbage i Nike Mercurial Vapor IX fodboldstøvler i den elegante grønne og blå farve.

Nemanja Matic (Chelsea FC) Puma evoSPEED 1.2 Blå/Orange/Gul I sin første kamp for Chelsea, siden han tidligere på måneden vendte tilbage til Londonklubben spillede Matic i Puma evoSPEED fodboldstøvlen. Serberen spiller i den nye blå/orange farve, der passer helt perfekt til Chelseas kongeblå spillesæt.

Max Meyer (Schalke 04) Nike Hypervenom Phantom Grøn/Sort Det tyske stortalent har altid spillet i Adizero fodboldstøvler, men da Schalke på udebane mødte Hamburger SV var Meyer, at finde i et par Hypervenom fodboldstøvler. Det kan være at Nike her har set muligheden for, at tegne kontrakt med endnu et up-and-coming tysk stortalent. Meyer gav fodboldstøvlen den bedsttænkelige anbefaling, da han lukkede kampen med sin scoring til 3-0.

Neil Taylor (Swansea City) Nike Hypervenom Phantom Neon/Lilla/Sort Klæder skaber folk siger man. Det lader til at Swanseas Neil Taylor også kender det ordsprog. I hvert fald så passer hans Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvler i Neon/Lilla/Sort perfekt til Swanseas udebanedragt. Ikke nok med at Taylor scorer mange stilpoint for sit valg af fodboldstøvler, så var han også med til, at sende Swansea videre til FA Cuppens femte runde, da waliserne slog Birmingham 2-1.

Gerard Pique (FC Barcelona) Nike Tiempo Legend V ACC Sand/Orange/Sort For anden uge i træk viste Pique målnæse. Den teknisk velfunderede midterfrosvar åbnede scoringen i Barcelonas 3-0 sejr over Malaga, da han efter et hjørnespark resolut bragede bolden i nettet. Alt dette skete i et par Nike Tiempo Legend V fodboldstøvler. Der kan næppe herske tvivl om at Pique er ovenud tilfreds med den femte generation af Tiempo Legend fodboldstøvlen.

Lukas Podolski (Arsenal FC) Adidas F50 Adizero Blå/Hvid Med et par F50 Adizero fodboldstøvler på fødderne var Podolski blandt hovedårsagerne til at Arsenal eliminerede Coventry i FA cuppen. To gange inden for den første halve time var den tyske skarpretter på plads for Arsenal. Der fra var den en ren formsag for the Gunners, at kvalificere sig til næste runde af FA Cuppen.

Carles Puyol (FC Barcelona) Nike Tiempo Legend IV Hvid/Rød De fleste Tiempo-spillere har taget imod den nye Nike Tiempo Legend V fodboldstøvle med kyshånd, men Barcelonas anfører tøver stadig med, at skifte over til den nye variant af Nikes komfortstøvle. I midtugens kamp mod Levante trak Puyol i sine Tiempo Legend IV i den elegante farve Hvid/Rød. Det bliver spændende, at se hvor længe Puyol holder fast i den gamle variant af Tiempo fodboldstøvlen.

Jonathan Walters (Stoke City) Nike Tiempo Legend V Reflective Hvid/Blå Det er altid sjovt, at se hvad gode gamle Jonathan Walters dukker op i når Stoke spiller. Inden for den seneste måned har han trukket i både den forrige generation af Adizero, og den elegante hvide udgave af Copa Mundial, men til weekendens kamp mod Chelsea var valget faldet på Nike Tiempo Legend V fodboldstøvlen i den flotte hvide og blå variant. Mon han endelig har fundet en støvle han vil holde fast i?

Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund) Puma evoPOWER 1 Orange/Navy/Gul BVBs keeper er også hoppet med på evoPOWER-vognen. Weidenfeller har længe været trofast Puma mand, så det var ikke overraskende, at se ham i den nye Puma evoPOWER fodboldstøvle i weekendens kamp mod Augsburg. Interessant er det, at Weidenfeller har fået ændre på SG-knopsystemet, så det ikke er med blandede knopper. Den tyske målmand foretrækker tilsyneladende et helt gammeldags knopsystem med kun seks knopper.

Chris Robertson (Port Vale) Nike CTR360 Maestri III ACC Sort/Hvid/Orange I FA-cup kampen mod Brighton Hove Albion, var hjemmeholdets Chris Robertson, at finde i den elegante sorte variant af Nike CTR360 Maestri fodboldstøvlen. Støvlen står knivskarpt til Port Vale's hjemmebanesæt, men på trods af at Robertson fik scoret et enkelt mål, kunne han ikke forhindre et 1-3 nederlag.

Nicolas Anelka (West Bromwich Albion) Nike Hypervenom Phantom ACC Reflex Hvid/Sort/Neon Franske Nicolas Anelka er altid en fornøjelse, at følge. Til dels for til tider fremragende fodboldspil, men i lige så høj grad fordi man aldrig helt ved hvad han vælger af fodboldstøvler. Siden Hypervenoms lancering har han primær foretrukket Nike's New Breed of Attack, men han har også flirtet med både Vapor IX, og den anden generation af Adizero fodboldstøvlen. Til weekends kamp var valget faldet på den hvide variant af Hypervenom fra Nike Flash Pack.

Luke Brattan (Brisbane Roar) Nike Tiempo Legend V ACC Sort/Hvid Som en af de første spillere, var den australske midtbanespiller, at finde i den sorte og hvide variant af Tiempo Legend V fodboldstøvlen. At kalde det for en klassisk farvevariant er vidst ingen underdrivelse, men den tager sig svært elegant ud. Luke Brattan er ganske givet også godt tilfreds med støvlen, han afgjorde i hver fald kampen mod Wellington Phoenix til fordel for Brisbane Roar.

Nike Fodbold Incyte FA Orange/Blå Okay, det er ikke helt et støvlespot. Men her hos Unisport sætter vi pris på fodbold - med alt der hører til og vi kunne simpelthen ikke stå for dette billede, for det skriger bare FA Cup. En regnvåd eftermiddag i England, så kan det ikke dufte mere af fodbold. Man kan næsten hører brølet for tilskuerne, og lyden af spillere der tackler igennem når man ser dette billede.

En spændende fodboldweekend er overstået, med mange gode bootspots. Hvilket spot var din favorit? Er der noget vi helt har overset? Del din mening i kommentarfeltet eller på Facebook og Twitter.