Nike's Hypervenom har taget fodboldverdenen med storm siden den blev lanceret sidste år. Det er støvlen til spilleren der vil afgøre kampen. Det er ingen tilfældighed at Neymar, Lewandowski og Rooney alle spiller i Hypervenom. Vi har taget et nærmere kig på de tre varianter som støvlen er i lige nu.

Hvis der er en fodboldstøvle der virkelig markerede det herrens år 2013, så var det Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvlen. Nike's New Breed of Attack tog fodboldverdenen med storm, og har ikke set sig tilbage siden.

Hypervenom fodboldstøvlen er kommet i et væld af farvevarianter siden den blev lanceret sidste år. Vi har her set nærmere på de tre nyeste varianter: Blå/Sort/Neon, Grøn/Sort og Hvid/Sort/Neon. Tre meget forskellige farver af den samme fodboldstøvle, men hver farve giver Hypervenom et helt unikt udtryk.

Det seneste skud på stammen er Blå/Sort/Neon. Da vi så denne farve for første gang så var det på fødderne af af Kevin-Prince Boateng, Robert Lewandowski og Daniel Sturridge i starten af januar. Det er en farve-variant der giver et lidt mørkere udtryk til Nike Hypervenom fodboldstøvlen, men vi synes faktisk at den komplimenterer de fleste klubdrager rigtig godt.

Er Hypervenom i Blå/Gul/Sort noget for dig? Så kan du forudbestille dit eget par allerede nu. - til kun 1619,-

Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvlen er uforudsigelighed uden lige. Støvlen er ekstraordinært fleksibel og smidig, så der er de optimale betingelser for, at lave det uventede træk eller spark. Læsten fodboldstøvlen er bygget op om hedder X1.1, og i forhold til tidligere Nike-modeller har den en mere spids snude og et lidt bredere fit omkring midtfoden og hælen. Det giver mulighed for at også fodboldspillere med lidt bredere fødder kan passe støvlen.

Barcelonas megastjerne Neymar JR trækker i den grønne/sorte variant af Hypervenom fodboldstøvlen, når han gør livet surt for forsvarsspillerne i La Liga. Den grønne variant giver et frisk pust til støvlen, og så gør farven at støvlen næsten går i et med græsset. Det er en lidt mere vovet farvevariant til spilleren der ikke er bange for, at skille sig ud fra mængden. Neymar er bestemt ikke bange for, at skille sig ud.

Er den Hypervenom i Grøn/Sort mere dig? Bestil dit eget par af den lette fodboldstøvle lige her - kun 1619,-

En af de kvaliteter ved Nike Hypervenom fodboldstøvlen der helt sikkert hjælper Neymar mest, er overdelsmaterialet. Nike ønsker, at give brugeren en barfods-oplevelse i Hypervenom, og med NikeSkin-overdelen lykkes dette til perfektion. Materialet er utrolig smidigt, og giver et fantastisk touch på bolden. Man skal ikke spille i et par Hypervenom ret mange gange før, man får følelsen af at fodboldstøvlen går i ét med foden.

Den sidste variant af Hypervenom fodboldstøvlen vi har taget under luppen i denne omgang er den fancy Hvid/Sort/Neon farve, fra Nike's Flashpack. Denne farve indkapsler essensen af Hypervenom bedre, end noget andet. Den knivskarpe kombination af hvid, sort og neongul i et refleksivt mønster giver en fodboldstøvle der skriger på opmærksomhed.

Tiltaler Nike Hypervenom dig mere i Flash Pack-farven? Så kan du lyse banen op og bestille den her - kun 1709,-

For, at forbedre boldkontrolen har Nike lavet en overflade med en masse små fordybninger der giver større friktion mellem støvle og bold, og derfor ultimativt et bedre touch på bolden. Det giver en helt unik boldføling, der er intet mindre end uforlignelig. Hypervenom er selvfølgelig også udstyret med ACC-teknologien der giver et ens touch på bolden, uanset om det er solskin eller regn og slud at du spiller i.

Nike Hypervenom er udstyret med en leddelt ydersål, der bevæger sig simultant med foden. En stor del af fodens bevægelse er styret af storetåen, derfor er sålen designet således at storetåen er så lang tid i jorden som muligt for, at få størstmulig energiudladning her fra. Det gør fodboldstøvlen utrolig responsiv, og giver nogle lynhurtige afsæt.

Ved et kig på sålen er noget af det første man noterer sig, at knopperne er relativt smalle. Dette er selvsagt et helt bevidst træk fra Nike, der har forsket i, hvordan man kommer hurtigst ind og ud af jorden igen. Resultatet de kom frem til var, at lave smalle og koniske knopper. Endnvidere bidrager denne typer af knopper også til, at retningsskift og vendinger gøres lettere, og frem for alt hurtigere. ALT_TAG

Hvilken variant af Hypervenom-støvlen er din favorit? Hvad synes du generelt om Nike's New Breed of Attack? Fortæl os din holdning her i kommentarfelter eller på Twitter og Facebook.