For at hylde Tiempo-siloens 20-års jubilæum har Nike lavet den helt eksklusive Tiempo XX Pack. Her får du både den helt nye Tiempo Legend V og et par Tiempo 94. Vi vil også fejre denne store begivenhed og har derfor lavet et helt kampagne-univers til lejligheden.

Det er noget af et skarpt hjørne som Tiempo serien runder i år. 20 år er der gået siden at den første model så dagens lys og for, at markere dette har vi selvfølgelig lavet et kampagneside, hvor du virkelig kan nærstudere den flotte Tiempo XX Pack.

Ud over det fabelagtige design, er det første man noterer sig ved Tiempo XX Pack det fantastiske materiale den er lavet i. Alegria-læder hedder det, og det er reneste og mest finkornede kængurulæder man kan opdrive. Men til Tiempo XX Pack er kun det bedste godt nok.

Den oprindelige Tiempo fodboldstøvle var, naturligt nok, lavet i overvejende sort, da det var kutyme i 1994, hvor den blev lanceret. Derfor har Nike også holdt fast i en hvid/sort kombination på Tiempo XX Pack, men valgt hvid som hoved farve for, at markere at man dels stadig holder fast i traditionerne og dels at man også er i en konstant udvikling.

Tiempo Legend V XX fodboldstøvlen er et sandt mesterværk, da den har alle de klassiske Tiempo-dyder som høj komfort og uovertruffen stabilitet. Men derudover har støvlen også Nike's nyeste teknologier inkorporeret. Med største selvfølgelighed er støvlen udstyret med ACC der giver en uovertruffen boldkontrol i alle slags vejr. Endvidere er Tiempo Legend V XX også udstyret med Hypershield-teknologien der gør, at støvlen optager 73% mindre vand end den tidligere model.

Hvis Tiempo XX Pack lyder som noget for dig kan du sikre dig den lige her - kun 2.699,-

Tiempo 94 sneakeren bryder lidt med det klassiske ideal, da den har en pink sål. Men så alligevel ikke for det er jo ganske halvfemser-agtigt. Vi er helt vilde med det. En fantastisk detalje på Tiempo 94 er, at den har den samme pløs som den originale Tiempo fodboldstøvle også havde, men på sneakeren er den sat fast med velcro så den lynhurtigt kan ændre udseende til en moderne og - næsten - helt konventionel sneaker.

Se Tiempo XX Pack kampagnesiden lige her

Nike, Tiempe, Tiempo Legend, legend fodboldstøvler, tiempo xx, unisport, unisportstore

Hvad synes du om Tiempo XX Pack? Hvilken af Tiempo støvlerne husker du bedst? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.