Weekendens støvlespots: Savage Beauty overtager og et godt gensyn med Vapor III

09.11.2015

Skrevet af Mathias

Vi har taget hul på en ny uge og vi er derfor klar med endnu en runde boot spots. CR7 Savage Beauty støvlen fik sin første tur på banen, men det var dog ikke kun på fødderne af Cristiano Ronaldo selv. Her er vores udvalgte favoritter, blandt andet med et meget specielt spot til sidst.

Yannick Bolasie (Crystal Palace) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 Savage Beauty

En populær herre her på kontoret, fordi man ved aldrig hvilken Mercurial han bruger denne gang. Vi holdt dog øje med ham denne uge, fordi vi havde på fornemmelsen han kunne finde på at hoppe i de nye CR7 støvler. Det gjorde han minsandten også, men det ser dog ud til han har fået fjernet CR7 logoet på hælen. Gider vist ikke være en fanboy.

James McClean (West Bromwich Albion) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 Savage Beauty

Vi kunne ikke lige få et kig på ydersiden af James McCleans støvler, så vi er ikke sikre på om han har lavet samme nummer med CR7 logoet, men det ændrer ikke på det er fedt at se spillere have det vildt over Savage Beauty farvevarianten. McClean er ikke den mest populære spiller i England af politiske årsager, som vi holder os ude af, men man kan ikke tage fra ham, at hans støvler altid er i orden.

Shinji Okazaki (Leicester City) - Mizuno Basara 101

Shinji Okazaki er uden tvivl en af Mizunos største stjerner og fortsætter med at bombe i Basara 101 støvlen. Vi elsker den nye farvevariant, som matcher Leicester dragten perfekt. Hvilken støvle og trøje kombination synes du er skarpest for tiden?

Cheye Alexander (Aldershot) - Nike Hypervenom Phantom II Tech Craft Pack

Alle vores yndlings Nike fodboldstøvler, men med en læderoverdel. Der er ikke noget at sige til Tech Craft modeller blev så populære, fordi konceptet er fantastisk. Cheye Alexander ser ud til at være enig i det og selvom højre back nok ikke lige umiddelbart er den position støvlen er tiltænkt, så skal det ikke stoppe ham.

Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) - Nike Mercurial Superfly IV Electro Flare

Du har aldrig set en spiller være mere glad efter et gult kort. Pierre-Emerick Aubameyang fejrede sit mål med stil i Ruhr derbyet og hans nye Mercurial støvler ser ud til at fungere ret godt for ham, efter han skiftede til dem for nyligt.

Ruben Gabrielsen (Molde FC) - Nike Mercurial Vapor III

Molde smadrer sig vej igennem deres Europa League gruppe, hvor Celtic, Fenerbahce og Ajax får baghjul af Ruben Gabrielsen og resten af de norske spillere. Den store midterforsvarsspiller mødte op til kampen i sidste uge med et par Vapor III, hvilket altid gør en populær i vores bog. Uden tvivl en af mine yndlings støvler nogensinde. Flot valg!

Det var en weekend med fodbold af højeste kaliber og vores støvlespots fejlede i den grad heller intet. Ruben Gabrielsen var uden tvivl min favorit, men det jo næsten også snyd når han er hoppet i et par Vapor III. Hvilket spot synes du bedst om fra denne weekend?