I fredags afholdte PUMA et stort event i Barcelona, hvor de sammen med Thierry Henry, Mario Balotelli, Marco Reus og Cesc Fabregas lancerede deres nye store silo, evoPOWER. Vi var med - og her får du en lille teaser for vores event-video.

Det skal ingen hemmelighed være, at vi altid glæder os til store events med lanceringer af spændende nye fodboldstøvler, fodbolde eller andet lækkert gear - og PUMAs lanceringsevent af den nye evoPOWER var ingen undtagelse. Vi havde sendt Joltter afsted til Barcelona, og det kommer der naturligvis en video ud af - og du kan se en teaser for den lige herunder.

Til eventet i Barcelona blev der budt på både test af den nye støvle på en innovativ evoPOWER Wall, der via HawkEye-teknologi kunne mål både hvor hårdt og præcist de mange heldige vindere af vores konkurrence kunne sparke med den nye fodboldstøvle.

Senere på dagen dukkede d'herrer Reus, Fabregas og Super Mario op og tog også en dyst om, hvem der havde mest evoPOWER-ness over sig med både kraft og skudstyrke.

PUMA evoPOWER-konceptet er bygget på tankengangen om, at man får mest kraft i sit spark med den bare fod, og derfor er evoPOWER bygget til at kunne bevæge sig sammen med den bare fod uden at være alt for hæmmende for bevægelsen - og de mange deltagere lod da også til at være tilfredse med PUMAs seneste skud på stammen.

Vil du se med som en af de første når event-videoen kommer ud? Så følg vores YouTube-kanal og få ugentlige opdateringer med fede fodboldvideoer!

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Nu hvor hypen har lagt sig lidt efter sidste uges store fokus på evoPOWER, hvad synes du så om hele konceptet? Er det noget for dig, og tror du at det virker? Del meget gerne dine tanker med os herunder.