Liverpool 2019/20-Udebanetrøje | En kombination af innovation, ydeevne og klubbens ærefulde historie

07.06.2019

Skrevet af Milan

I kølvandet af deres seneste sejr i dette års Champions League-finale, er Liverpool denne fredag klar til at introducere deres nye udebanetrøje, som er inspireret af de ikoniske gade tegn, der omringer Anfield og den legendariske Bob Paisley, som dedikerede næsten 50 år af sit liv som fodboldspiller og træner for Liverpool.

Liverpool 2019/20 Udebanetrøje

Udover deres sidste UCL-triumf er Liverpool bestemt kendt for at være en vindende klub med en lang række af både nationale og internationale trofæer i baghaven. I lyset af dette omhandler samarbejdet mellem New Balance og Liverpool i høj grad om at fremhæve klubbens fremragende historie og New Balance's tidløse design-filosofi. Faktisk er konstruktionen på klubbens nye udebanetrøje inspireret af en mindeværdig engelsk sejr i Rom, nærmere konkret Liverpool's sejrende nat ved Europa Cup finalen i 1977 med Paisley ved roret, da indersiden af kraven indeholder en påtrykt underskrift med henblik på at mindes hans ånd.

Fortsættes nedenfor.

Der er dog en grund til, hvorfor denne spillertrøje også er en blanding af innovation og ydeevne; den indeholder nemlig et bundet brystsøm, der gør den aldeles behagelig at bære, samtidig med, at den er integreret med en ventilationszone - en avanceret teknologi, der forsyner trøjen med åndbarhed og luftstrøm.

Spillersættet fuldendes med et par marineblå shorts og hvide strømper ligesom farven på spillertrøjen, dog indgår den marineblå farve også på sokkerne men i langt mindre grad og med en rød kant for at levere en følelse af balance og velkendthed blandt hele holdet.

Aldrig har forkortelsen YNWA (You’ll Never Walk Alone) givet mere mening end nu, da spillertrøjen har til hensigt at fejre den legendariske ånd, der forener Liverpool fans over hele verden, og Sadio Mané kan bestemt ikke vente med at dele sin spænding med fansene og De Røde.


Liverpool Football Club has the best travelling support in football and I cannot wait to run out on to the pitch wearing the kit for the first time.

Er du klar til at være en del af Liverpool DNA'et? Så klik på nedenstående link og vis også din support på udebanekampe og sikr din udebanetrøje nu hos Unisport.


Find din Liverpool Udebanetrøje her.