Den nye Puma evoPOWER er kraftfuld - meget kraftfuld. Faktisk går det ikke stille for sig, når stjerner som Marco Reus, Cesc Fabregas og Mario Balotelli prøver den nye støvle. Og så er man jo nødt til at hidkalde Henry til at besvare spørgsmålet: Er verden klar til evoPOWER?

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Det er store spørgsmål, som er temaet for den nye Puma evoPOWER-video, som netop er blevet lanceret. Er verden overhovedet klar til den nye Puma evoPOWER?

Det er nemlig ikke småting, som forskerne og holdet bag den nye Puma evoPOWER er kommet frem til efter flere grundige undersøgelser i blandt andet Dortmund og Barcelona. Man er kommet frem til, at den nye fodboldstøvle mere eller mindre kan destruere stadions med den kraft, som den tilfører spillet.

Så meget kraft og energi stiller naturligt spørgsmål ved, om det er forsvarligt at sende evoPOWER ud i verden. Derfor bliver legenden Thierry Henry indkaldt til et hemmeligt møde med Puma, og den tidligere Arsenal-stjerne har det endelige ord at skulle have sagt.

Spørgsmålet er svært. Kan man kan tillade, at evoPOWER bliver lanceret? Er det for kraftfuldt et våben? Er der for meget energi og kraft i støvlen? Afgørelsens time er kommet, og Henry står overfor et valg, der bliver afgørende for fodboldverdenen: Er verden virkelig klar til Puma evoPOWER?

Puma, evoPOWER, puma evopower, evopower fodboldstøvle, evopower orange, unisport, unisportstore

Med den nye Puma evoPOWER har verden fået en helt ny støvle fuld af kraft, men man skal måske passe en anelse på, når man spiller med støvlen. Hvad synes du om den nye Puma evoPOWER-video? Er det en støvle for dig? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.