Det er en evig kamp, og for nogle næsten på højde med religion. Er man til Nike eller Adidas, Mercurial eller Adizero, Maestri eller Predator LZ. I en helt ny kampagne sætter vi Adidas overfor Nike og går tæt på de forskellige støvler.

Hvis der er to hold, der har domineret moderne fodbold i nyere tid, så er det Nike og Adidas. De to giganter kæmper en evig kamp om at være bedst og først, og vi har pudset dem på hinanden i en ny kampagne og sat deres støvler op imod hinanden.

Der er mange valg i livet, og i løbet af tiden har de fleste fodboldspillere nok stået overfor valget mellem Nike og Adidas-støvler. I sommers lancerede Adidas for eksempel først deres Adidas Nitrocharge 1.0 og kort tid efter fulgte Nike trop med Nike Hypervenom Phantom. Det gav naturligt et valg, om man skulle prøve Hypervenom eller Nitrocharge?

Er man til de hurtige speedstøvler, så har man nok også kigget nærmere på Adidas F50 Adizero og Nike Mercurial Vapor IX. De to støvler står naturligt overfor hinanden, og det gør de selvfølgelig også i vores nye kampagne.

Er man mere kontrollerede, end man er hurtig, så har man nok haft rettet brillerne mod henholdsvis Nike CTR 360 Maestri og Adidas Predator LZ II. På fødderne af nogle af verdens bedste spillere, så er det naturligt, at de to støvler tiltrækkre sig en god portion opmærksomhed hver uge, hvilket de også får i vores kampagne.

Det næste match-up har vi også haft kigget nærmere på tidligere, og det er ganske naturligt, for den ligger lige til højrebenet. Adidas Adipure 11pro II vs Nike Tiempo Legend V. Begge støvler er helt nye og med fokus på god komfort og en lækker læderoverdel, så er det oplagt at sammenligne støvlerne med hinanden.

Skal man diktere indendørsbanerne, så gælder det naturligt om at vælge den helt rette sko. Her har både Adidas og Nike gode bud på, hvad det kunne være det ultimative at have på fødderne, og måske man er til enten Nike Elastico Finale II eller Adidas Predator Absolion IN.

Spiller man indendørs men rykker måske også en gang imellem ud på asfalten udenfor, så gælder det selvfølgelig om at finde en sko, som kan klare lidt af hvert. Med Nike Lunargato II har amerikanerne en værdig modstander til tyskernes legendariske klassisker Adidas Spezial.

Hvad enten du er Nike eller Adidas eller bare mere end almindeligt glad for fodboldstøvler, så er vores kampagneside lige noget for dig. Der er masser af fodboldlir og masser af information om støvlerne. Så det er bare med at hoppe direkte ind på vores nye kampagneside.

fodboldstøvler, nike, adidas, hypervenom, adizero, unisport, unisportstore

Kampen mellem Nike og Adidas har altid været intens, og vi har sat deres støvler overfor hinanden i en helt ny kampagne. Er du mest til Adidas eller Nike? Og hvad er din yndlingsstøvle? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.