Vi har sat os ned med den danske målmands Kevin Stuhr-Ellegaard for at snakke om sine handsker, livet som professionel og højdepuntker i karrieren indtil videre.

Kevin Stuhr-Ellegaard har i mange år været en af Danmarks bedste målmænd og han har spillet i store udelandske klubber som Manchester City, Herta Berlin og Heerenveen. Nu spiller han i Elfsborg IF i Sverige, men selvom han har travlt med træning, så havde han alligevel tid til at stikke hovedet forbi Unisports hovedkvarter og sige godt nytår.

Vi benyttede derfor lejligheden til at sætte os ned og få en snak med Kevin Stuhr-Ellegaard for at høre, hvordan det går med fodboldkarrieren og hvilke højdepunkter han har haft indtil videre i sit fodboldliv, og hvis du er nysgerrig på, hvad det kunne være, så er det bare med at se videoen.

Kevin Stuhr-Ellegaard fortæller blandt meget andet om, hvordan Nicolas Anelka, nok er den bedste spiller han endnu har spillet overfor. Selvom Anelka altid går efter det lange hjørne, så har han et kort aftræk og en god power i sine skud, hvilket kan være lidt af en udfordring for en målmand.

Når det kommer til den bedste spiller, som Kevin Stuhr-Ellegaard har spillet sammen med, er der ikke brug for meget betænkningstid. Svaret falder promte, og det er den danske landsholdslegende Peter Schmeichel, som er en af de bedste målmænd nogensinde.

Kevin Stuhr-Ellegaard fortæller også om sine Sells handsker, og der er ingen tvivl om at den danske målmænd er mere end tilfreds med, hvad han har på hænderne. Hvis du vil høre hvofor, så er der ikke andet for end at se videoen.

Kevin Stuhr-Ellegaard er en af Danmarks dygtigste målmænd, og vi har sat os ned for at få en snak med ham om livet som professionel og sine Sells handsker. Hvad synes du om Sells målmandshandsker? Og drømmer du om at blive professionel fodboldspiller? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.