PUMA evoPOWER er ikke blevet lanceret endnu, og allerede har den i høj grad været på folks læber. PUMAs tre store profiler Marco Reus, Cesc Fabregas og Mario Balotelli har nemlig alle spillet i den nye evoPOWER CAMO-fodboldstøvle, som skjuler designet indtil lanceringen af evoPOWER d. 17.

PUMA er ved at få opbygget sig en god tendens til at lancere camouflerede udgaver af deres kommende fodboldstøvler, som deres stjerner herefter får lov at spille i - og det er også tilfældet med PUMA evoPOWER CAMO, som giver os et smugkig på den kommende, nye silo fra PUMA.

I de næste 8 dage skal d'herrer Balotelli, Reus og Fabregas spille med den specielle udgave af evoPOWER, som er lavet med et camouflage-mønster af små PUMA-logoer for at skjule det endelige design af den endelige evoPOWER lidt endnu.

Cesc Fabregas var den første af de tre kommende ansigter for den nye fodboldstøvle, der havde CAMO-udgaven på i offentligheden, og i går aftes mod Elche viste han den ganske godt frem, da han scorede 2 mål i 4-0 sejren.

Cesc Fabregas har siden sit skifte til PUMA spillet med PowerCat 1.10 og 1.12, men nu er tiden altså kommet til en ny silo for spanieren - og det skyldes bl.a. også, at evoPOWER ganske enkelt overtager, hvor PowerCat 1.12 slipper.

Ikke nok med at designet på den nye fodboldstøvle er blevet gemt af vejen af camouflage-mønsteret, så kan vi heller ikke afsløre alt for meget om de tekniske. Vi kan dog sige så meget, at evoPOWER er lavet til at forstærke din sparkehastighed og samtidig give dig en bedre præcision. Jaja, vi har hørt den før, men evoPOWER virker faktisk rigtig spændende.

En anden mand, der skifter PUMA PowerCat 1.12 ud med evoPOWER, er tyske Marco Reus, som har et stærkt forhold til PUMA. Ikke mindst fordi han længe har spillet i mærket, men også fordi hans klub, Borussia Dortmund, spiller i PUMA.

Marco Reus har ikke givet debut til sin evoPOWER CAMO i kamp endnu, men har alligevel trasket lidt rundt i den på træningsbanen. Reus er kendt for sine skarpe, præcise frispark og hårde spark fra distancen, så han må siges at passe godt til fodboldstøvlens profil.

En sidste mand, som vi på ingen måde kommer uden om, er naturligvis Mario Balotelli. Den selvbestaltede ballademager skiftede i slutningen af 2013 til PUMA fra sine Nike CTR360 Maestri III, og bliver en af PUMAs helt store profiler i den nye evoPOWER.

Super Mario fik da også sin helt egen velkomststøvle af PUMA, da han blev offentliggjort som ny spiller i folden op til Milano-derbyet mellem AC Milan og Inter Milan. Balotellis evoPOWER Stampa er kun lavet i 250 par verden over, og blev da også kun benyttet den ene kamp så gik turen videre til evoPOWER CAMO.

Det er altså ikke alle, der lige får lov til først at spille i en fodboldstøvle lavet i sølle 250 par verden over for derefter at ryge over i en model lavet i kun 1.000 par. Stille og roligt, Balotelli...

Sløret bliver løftet d. 17. januar, når vi kan bringe dig eksklusive billeder og naturligvis et detaljeret indblik i den nye silo fra PUMA. Vi glæder os meget til at fortælle om den nye evoPOWER, og har også en anmeldelse på vej... Og indtil da kan du se vores gennemgang af evoPOWER CAMO lige herunder. Stay tuned!

Hvad siger du til den kommende lancering af PUMA evoPOWER, og glæer du dig til at se det endelige design som Balotelli, Reus og Fabregas m.fl. skal spille med? Del dine tanker med os herunder.