Der er masser af gode ting på vej i 2014. Blandt andet skal vinderen af Champions League fejres og her vil Real Madrid meget gerne stå som vindere af pokalen med de store ører. Hvis du er fan af Real Madrid kan du støtte klubben med Champions League trøjen med en unik indpakning.

Hvis Real Madrid spillerne har et nytårsfortsæt så er et godt bud, at det går på, at de endnu engang skal vinde Champions League. Det har været nogle magre år på den front på det seneste, og kongeklubben er nok mere end sulten for at nå hele vejen til tops endnu engang.

Men inden pokalen med de store øre eventuelt skal løftes, så er der en lang række udfordringer, som venter Cristiano Ronaldo og resten af Real Madrid mandskabet. I første omgang gælder det Schalke 04, som Real Madrid skal forsøge at nedkæmpe over to kampe i ottendedelsfinalen.

Hvis du skal have Real Madrid Champions League hjemmebanetrøje 13/14, så kan du se meget mere lige her

Særlige anstrengelser, forventninger og tro på sejr kræver en trøje, som indkapsle alt det. Det har Adidas til fulde leveret med den elegante Real Madrid Champions League trøje, som Real Madrid-spillerne trækker på, når det bliver tirsdag og onsdag og hele verdens øjne er rettet mod spillerne.

Trøjen er ligesom ånden i Champions League noget unikt, og det er indpakningen så sandelig også. Som noget helt nyt bliver Real Madrid Champions League hjemmebanetrøjen nu leveret i en elegant og flot pose med bøjle, som er klar til at blive sat ind i skabet og hevet frem, når der er Champions League-fodbold.

Hvis du skal have Real Madrid Champions League hjemmebanetrøje 13/14, så kan du se meget mere lige her

Den særlige indpakning kender de fleste nok, som den slags indpakning som jakkesæt traditionelt bliver lanceret i, når de er for fine og elegante til at blive krøllede og nussede. Sådan er det også med Real Madrids Champions League-trøje. Den er ikke alene fornem, den er også så speciel, at det selvfølgelig kræver en helt speciel indpakning. Og hermed gjort!

Selve trøjen er som vi kender den. Med et klassisk og enkelt design har Adidas leveret en trøje, som er en kongeklub værdig, og som selvfølgelig primært er hvid. Detaljefarverne er orange og lysegrå, og det giver hjemmebanetrøje et meget klassisk look, med med et twist modernitet.

Hvis du skal have Real Madrid Champions League hjemmebanetrøje 13/14, så kan du se meget mere lige her

Trøjen er selvfølgelig med det klassiske Champions League-ærmemærke på den ene ærme af trøjen. Otte stjerner danner til sammen konturen af en fodbold, som i alle fodboldtossers verden er synonymt forbundet med Champions League.

På det andet ærme finder man det Real Madrid-personlige Champions League ærmemærke. Mærket er formet som den klassiske og ikoniske Champions League pokal, hvor man inde i midten finder tallet ni. Det repræsenterer de gange Real Madrid har vundet Champions League/Mesterholdenes turnering, og det er skræmmende højt tal, der må indgyde respekt blandt alle modstandere.

Hvis du skal have Real Madrid Champions League hjemmebanetrøje 13/14, så kan du se meget mere lige her

Hele ni Champions League trofæer forpligter naturligvis, og der er nok ikke nogen tvivl om, at Real Madrid vil gøre alt, hvad de kan for at deres trofæhøst maj måned, når de historiske 10 triumfer. En Champions League titel er noget helt specielt, og det står centralt i enhver fodboldspillers drøm.

Helt specielle drømme kræver helt specielt tøj, og derfor leverer Adidas ikke alene en elegant Champions League hjemmebanetrøje, men også en unik indpakning. Det er tydeligt at se, at Real Madrid er kongeklubben, og hjemmebanetrøjen er en uni beklædningsgenstand, der naturligvis skal pakkes godt ind. Og det må være opskriften på, hvordan man bliver helt klar til Champions League.

Med den helt særlige indpakning til Real Madrids Champions League hjemmebanetrøje kan man være helt klar til jagten går ind på kongeklubbens 10. trofæ. Hvad synes du om den nye trøje? Og tror du Real Madrid kan vinde Champions League? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.