PUMA sender hele artilleriet til EM i Frankrig med nye hjemmebanetrøjer

09.11.2015

Skrevet af Jonathan

Det kan godt være at der stadigvæk er mere end 6 måneder til at Frankrig inviterer hele Europa til kæmpe fodboldfest. Det betyder dog ikke at vi ikke allerede nu har EM2016 i tankerne. Forleden dag kunne adidas løfte sløret for Danmarks nye landsholdstrøje og i dag følger PUMA så op ved at præsentere ikke én, men hele 5 landes nye hjemmebanetrøjer. Se dem her.

Fem lande er, hvad PUMA i skrivende stund kan prale af at repræsentere ved næste års europamesterskaber i Frankrig. Og det har PUMA i dag så understreget ved at præsentere deres landes nyeste landsholdstrøjer. De lagde dagen ud med at vise Italiens nyeste hjemmebanetrøje og en efter en har de så løftet sløret for henholdsvis Slovakiet, Østrig, Schweiz og til sidst Tjekkiet.

Looket fra PUMA i denne omgang må, endnu engang (fristes man til at sige), betragtes som ekstra klassisk og stilrent. Det er nogle meget sikre valg der er blevet truffet af PUMA’s designere. Personligt kunne jeg godt have tænkt mig lidt mere dristighed fra PUMA, som vi ser det i deres fodboldstøvler. Men okay, det er selvfølgelig landshold vi har med at gøre. Vi ser nok aldrig et design til landshold som Jorge Campos’ målmandstrøje i 1994 – se det var tider for dristigt design…

PUMAs præsentation af disse fem nye landsholdstrøjer kan allerede bestilles fra den 10. november, dvs. i morgen. Så hvis du kommer fra enten Italien, Slovakiet, Østrig, Schweiz eller Tjekkiet – eller af en eller anden årsag har en særlig kærlighed til et af de fem landshold, så sørg for at klikke ind på siden i morgen og bliv blandt de første til at sikre dig næste sommers landsholdstrøjer.