Året er ved at gå på hæld, og vi leverer dette års sidste omgang støvlespots. Til at rundet året af har de største stjerner for alvor fundet farverne frem på fødderne, og det kigger vi nærmere på lige her.

Året er ved at være slut, men vi kan lige nå at få endnu en omgang støvlespots med. I England er der nemlig traditionen tro fuld gang i fodbolden hele julen frem mod nytår, og i weekenden var der fuld spillerunde med masser af forrygende fodbold og farverige støvler i aktion.

Iago Aspas (Liverpool FC) Nike Hypervenom Phantom Grøn/Sort På Stamford Bridge var der topkamp mellem Chelsea og Liverpool og til sådan en affære skal man selvfølgelig have topstøvler på. Det havde Iago Aspas, der brugte lejligheden til at lufte sine helt nye Nike Hypervenom Phantom i den skarpe kombination af grøn og sort.

Raheem Sterling (Liverpool FC) Nike Mercurial Vapor IX Grøn/Blå Lysten til at have nye farver på fødderne, havde også spredt sig til Raheem Sterling, der forsøgte at afdrible Chelsea-forsvarene i sine nye Nike Mercurial Vapor IX Grøn/Blå, der som vi tidligere har set nærmere på er en hyldest til den første Nike Mercurial fra 1998.

Samuel Eto'o (Chelsea FC) Puma Evospeed 1.2 Blå/Orange Det blev dog hverken Aspas eller Sterling, der stjal billedet. Det gjorde i stedet Samuel Eto'o, der med målet til 2-1 i første halvleg blev matchvinder på Stamford Bridge efter en tæt og meget spændende affære. Målet blev sat ind med en lang tå i Eto'os nye Puma Evospeed 1.2 i blå/orange.

Olivier Giroud (Arsenal FC) Puma Evospeed 1.2 Blå/Orange I det hele taget havde den nye Puma Evospeed 1.2 en rigtig fin dag. På St. James Park i Newcastle blev Olivier Giroud matchvinder iklædt sine nye støvler, og selvom målet var på hovedet, så har der nok siddet nogle tilfredse folk hos Puma og set fodbold i løbet af weeekenden.

Jack Wilshere (Arsenal FC) Nike CTR 360 Maestri III Hvid/Orange Med 1-0 sejren over Newcastle holder Arsenal fast i den førsteplads, som de midlertidig måtte afgive til Liverpool lige inden julen. Jack Wilshere sled som altid hårdt på midtbanen i sine Nike CTR 360 Maestri III i den nye skarpe orange/hvide farve fra Nike Energy Pack.

Mathieu Debuchy (Newcastle United) Adidas Nitrocharge 1.0 Neon Hårdt arbejde blev det også til for Newcastles Mathieu Debuchy, men det gav ikke så meget udbytte. Debuchy kunne ikke give sine Adidas Nitrocharge 1.0 i Neon fra Adidas Samba Package den bedst slutning på året, og the toons må rette fokus mod at revanchere sig i 2014.

Christian Eriksen (Tottenham Hotspurs) Nike Mercurial Vapor IX Grøn/Blå Tottenham er tilgengæld ved at genrejse sig med den nye manager Tim Sherwood i spidsen. Han virker til at have fidus til Christian Eriksen, der nok engang spillede en fin kamp iklædt sine helt nye Nike Mercurial Vapor IX i grøn/blå. Godt at se danskeren være tilbage på banen i god form efter ankelskaden.

David McGoldrick (Ipswich) Nike Premier Blå Selvom Ipwich normalt ikke får så meget dansk tv-tid, så faldt vi alligevel endnu engang over David McGoldricks støvler. Han valgte ligesom i sidste uge at spille i den limiterede Nike Premier VM-editiion støvle helt i blåt. Det matcher smukt Ipswichs trøje, og sådan et støvlevalg fortjener så absolut et genvalg i denne omgang støvlespots.

Jamie Vardy (Leicester City) Nike Hypervenom Phantom NikeID Gul/Blå Vi kunne heller ikke undgå at studse en anelse over Jamie Vardy fra Leicester City, der spillede i en NikeID udgave af Nike Hypervenom Phantom. Støvlen har en skarp kombination af blå og gul, og det er altid interessant at se, hvordan de professionelle allerhelst vil have deres støvler.

Det blev det sidste støvlespots, som vi kunne klemme ud af 2013. Men bare rolig, der er selvfølgelig mange flere spots i det nye år. Hvad synes du om denne omgang støvlespots? Og hvad lagde du særligt mærke til i weekenden? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.