Nike Euphoria Mode Limited Edition | De nyeste medlemmer af familien med hvid og guld

16.05.2019

Skrevet af William

Nike elsker at lave støvler i hvid og guld. Og nu har de gjort det igen, hvor de introducerer de nye Nike Euphoria Mode Limited Edition. Gør dig klar til at blive blæst bagover af de nye Mercurial Vapor og Phantom Vision.

Nike Euphoria Mode Limited Edition

For cirka en måned siden introducerede Nike deres populære Nike Euphoria Mode, der gav os nogle fede støvler, så vi alle kom i forårshumør. Nu er Nike klar til at give deres Venom- og Vapor-støvler legendarisk status, når de dækker dem i hvid og guld. Vi har tidligere set Phantom Vision få den samme behandling, så vi kan ikke vente med at vise dig, hvad Nike har til os alle.

Nike Euphoria Mode Limited Edition handler om detaljerne, hvor de friske forårsfarver er skiftet ud med lækkert guld. Både Vapor og Venom har en hvid overdel, der er dekoreret med gulddetaljer. Støvlerne er lavet til de dødbringende spillere, der enten afgør kampene med fart eller kraft. Du kan forberede dig på at se Sterling skøjte gennem forsvaret før han sparker den ind. Eller Sané, der brager forbi forsvaret som en lysstråle af guld i FA Cup-finalen. Er der en bedre måde at hylde de engelske mestre end ved at give dem støvler af guld? Vi synes det ikke!

Fortsætter nedenfor

Vi skal også lige nævne sålerne på støvlerne, der er helt oppe i den gyldne klasse, som Nike tidligere har været med andre støvler. Vapor kommer med en skinnende guldsål mens Venom har en mere glitrende effekt på sin. Dette gør støvlerne perfekte for f.eks. samlere - men kun til dem, der virkelig tager deres samling seriøst, så du skal være hurtigt, hvis du skal have dit par hos Unisport!

Nike har tilføjet nummerering på hælen, som går fra 1-2.000. Så der er kun 2.000 af begge støvler i hele verden, hvilket gør Nike Euphoria Mode Limited Edition endnu mere eklusiv. Køb dit par fra i morgen hos Unisport - men du skal skynde dig, da de hurtigt bliver solgt!


Køb Euphoria Mode her.