For et par dage siden var der byg-et-fodboldsæt konkurrence på dagsordenen, og i dag skal vi have fundet en vinder. Takket være jer derude, og derfor er der også en speciel tak, der inkluderer et par ret fede fodboldstøvler.

Det er fredag, det er den 20. december, og vi nærmer os nu for alvor juleaften. Der er en weekend og lileljuleaften tilbage inden det igen er blevet den 24. december og tid til at sætte sig ned med familien og nyde den gode julemad og de spændende gaver, der gemmer sig under træet.

Vi har også en gave til jer derude. Det er ikke meget, men det er endnu et afsnit af vores video-julekalender Jul i Unisport. Både Jakob og Joltter er troligt troppet op i studiet, og de gør klar til at kåre en vinder og en taber de to værter imellem.

For som I nok husker, så havde vi for et par dage siden en særlig konkurrence på menuen. Både Jakob og Joltter havde nemlig fået lov til at bygge et fodboldsæt, og det var Jer der havde muligheden for at kåre vinderen.

Vi havde nemlig lagt et par billeder ud på vores Facebook-profil og det billede med flest 'likes' blev vinderen af konkurrencen. Rigtig mange af jer har været inde og stemme, og det er vi jer taknemlige for. Faktisk så taknemlig, at man bliver i et pludseligt gavehumør.

Det sker jo i juletiden, at man får lyst til at give noget væk, og det virker til, at vores to WebTV-værter er blevet ramt af den glade julestemning. De har i hvert fald lyst til at dele juleglæden med jer derude, og hvad det går ud på, kan du se nærmere ved at se dagens afsnit.

Som både Jakob og Joltter lovede i afsnitet, hvor de havde bygget et fodboldsæt, så kunne det betale sig at stemme. Det budskab var der rigtig mange af jer, der havde opfattet, og for én heldig person bliver julen nok lidt rarere i dag.

Både Jakob og Joltter har været i gang med at designe et fodboldsæt, og i dag bliver vinderen af den konkurrence fundet. Hvis du vil se, hvem det er blevet, så se dagens afsnit af Jul i Unisport. Hvad synes du om dagens episode? Og hvordan ville du selv bygge et fodboldsæt? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.