Nike har givet deres populære kontrolstøvle Nike CTR 360 Maestri III en skarp og opmærksomhedskrævende farveopdatering i en kombination af orange, sort og sølv.

Man kan godt mærke, at vi nærmer os jul. Nike er i hvert fald igen i et overdådigt gavehumør, og den seneste tid har amerikanerne smidt en sand overflod af forskellige støvler på gaden, og også i dag har de mere nyt til os.

Den evige kontrollant Nike CTR 360 Maestri III har nemlig fået en skarp og opsigtsvækkende farvevariant i den modige kombination af orange, hvid og sølv. Dermed er der ingen fare for, at man ikke bliver set på banen og lagt mærke til.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike CTR 360 Maestri III, så kan du se meget mere lige her - pris 1349 kr.

Den nye farvevariant ligger sig op af lanceringsfarven til Nike Tiempo Legend V, der er Nikes seneste generationsopdatering. Og det er ikke tilfældigt, at det lige er blevet Maestri og Tiempo, der må dele faver, da de begge er kontrollerende og har en sublim boldkontrol.

Med den nye farvevariant kan midtbanedirigenten ikke kun dominere banen med sit spil men også med sine støvler. Støvlerne er skabt til, at såvel midtbanespilleren, den kontrollerende forsvarsspiller og ikke mindst den teknisk stærke offensiv spiller kan markere sine utvivlsomme kvaliteter med en elegant og iøjefaldende støvle på fødderne.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike CTR 360 Maestri III, så kan du se meget mere lige her - pris 1349 kr.

Konceptet for Nike CTR 360 Maestri III er ganske simpelt og let at forholde sig til; det skal give spille de bedste forudsætninger for fuld kontrol. Første skridt er at sikre en fænomenal komfort. Det opnås blandt andet gennem overdelen, der er lavet i Kanga-Lite 2.0, der er et syntetisk materiale, der emulerer læder. Det former sig til foden og bliver ekstremt blødt, men det udvider sig ikke for meget, som læder har tendens til.

Kanga-lite materialet sikrer et personligt og meget komfortabelt fit og et meget naturligt touch på bolden. Overdelen er naturligvis udviklet med Nikes All Conditions Control-teknologi (ACC), der giver dig det samme greb i bolden i våde vejrforhold som i tørre. Dette tilføjer endnu et element af kontrol til støvlen, der er optimeret ned til den mindste detalje for at spillere som Jack Wilshere og Iniesta hele tiden kan holde styr på bolden.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike CTR 360 Maestri III, så kan du se meget mere lige her - pris 1349 kr.

På forfoden har Nike erstattet de Dampening Pods, der sad på forgængeren, med en række fordybninger i overdelen, som skaber friktion mellem bold og støvle for forbedret kontrol med driblinger. Ydermere løber der to syninger henover forfoden, der har til formål at skabe en naturlig flexzone, som gør, at støvlen følger fodens bevægelser, hvilket højner komforten gevaldigt.

På indersiden finder vi kontrollørens vigtigste våben. Her sidder 3D kontrolzonen, der består af otte lameller, der følger svangen på foden og dermed sikrer en ensartet kontaktflade med bolden, uanset fodens position. Tanken bag er, at du får en plan overflade, der sikrer dig stabilitet, når du tæmmer og afleverer bolden.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike CTR 360 Maestri III, så kan du se meget mere lige her - pris 1349 kr.

Nike har forstærket ydersålen med to torsionbarer, der giver maksimal stabilitet og dermed komfort. Knopsystemet kombinerer lidt afrundende knopper på indersiden, der skal gøre vendingerne på de små områder lettere. På ydersiden har man brugt nogle lidt mere bladede knopper, der skal give greb i banen for at gøre dit afsæt bedre, når du vil accellerere.

nike, unisport, unisportstore

Med den helt nye Nike CTR 360 Maestri III skal man nok blive set på banen. Hvad synes du om den nye farvevariant? og hvilken udgave af Nike CTR 360 Maestri III er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.