Det er blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport, og denne gang er der en trick-konkurrence på programmet, der bliver døbt 'Trickipedia'. Se med og find ud af, hvem der kan jonglere sig til sejren.

Det begynder at nærme sig. Juleaften, julemaden, juletræet og ikke mindst gaverne er nu ikke længere end sølle 5 dage væk. Vi er med andre ord inde i en jule-slutspurt, men fortvivl ikke, for der er stadig masser godt Jul i Unisport tilbage.

I dagens afsnit er Jakob mødt op i studiet, men der bliver han ikke længe. I stedet tager han ud på banerne for at møde Joltter, der står helt klar til endnu en intens konkurrence, mellem de to WebTV-værter.

Dagens konkurrence bliver døbt 'Trickipedia', og det går som navnet antyder ud på at lave de fedeste tricks. Dermed bliver det en intens kamp om, hvem der kan trylle mest med bolden, selvom der ikke er nogen tvivl om, hvem der er favorit.

Joltter har tidligere her i Jul i Unisport bevist, at han kan lave vilde tricks, og det er et af hans specialer på en fodboldbane. Dermed er der en overhængende sandsynlighed for, at Jakob må holde fast i konkurrence-taber t-shirten.

Men lad os se, hvad der sker. Der har tidligere været store overraskelser i fodbold, og spørgsmålet er også, om Joltter kan stå for forventningspresset? Favoritværdigheden er ikke nem, og kan Joltter klare det? Få svaret i denne omgang Jul i Unisport.

I denne omgang Jul i Unisport kæmper Joltter mod Jakob om at lave de vildeste tricks. Du kan se hvordan det går for sig lige her. Hvad synes du om denne omgang Jul i Unisport? Og er du imponeret over, hvad Jakob og Joltter kan med bolden? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.