Det er blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport, og denne gang er Jakob og Joltter blevet sluppet løs i København. Jakob kan naturligvis ikke dy sig for at hilse på vennerne i Unisport-butikken, imens Joltter jonglerer sig igennem bybilledet.

Så er vi inde i den absolut sidste slutspurt. Der er nu kun en uge til juleaften, og dermed nærmer juletræet og julemaden sig med hastige skridt. Det kan være svært at vente, men vi har et forslag til, hvad du kan fordrive ventetiden med. Det er nemlig blevet tid til endnu en omgang Jul i Unisport.

Denne gang er både Jakob og Joltter i studiet, men der bliver de ikke længe. I stedet drager de på udflugt til Københavns centrum. Her gik der ikke lang tid inden de hver især var spredt fra hinanden begge to i gang med at opleve hovedstaden.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Jakob kunne selvfølgelig ikke dy sig for at tage en tur forbi vores butik på Vestebrogade 4, som ligger lige overfor Tivoli og lige ved Københavns hovedbanegård. Der er masser af trøjer, masser af støvler og masser af kræs for den fodboldinteresserede.

Inde i butikken fik Jakob sig en god snak med Christopher, der altid står klar til en god snak om fodbold. Der er naturligvis travlt til jul, men drengene derinde elsker, når der kommer fodboldnørder forbi og alle er naturligvis meget velkomne.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Imens var Joltter forsvundet ud i det københavnske byliv. Det lyder måske lidt ensomt, men med følgeskab af den helt nye Adidas Brazuca VM-bold, så er det sikkert at sige, at han i hvert fald ikke kedede sig.

Faktisk så hyggede han sig helt ind til længe efter det var blevet mørkt med at jonglere, lave tricks og sprede den fodboldglæde, som vores finske WebTV-vært altid bærer med sig. Og så fik han også ønsket et par danskere en rigtig glædelig jul.

Husk at du kan se eller gense alle afsnit af Jul i Unisport lige her

Vi nærmer os hastigt juleaften, og hvis du ikke ved, hvad du skal bruge ventetiden på, så tag og se dagens afsnit af Jul i Unisport. Hvad synes du om dagens afsnit? Og har du ligesom Jakob været på besøg i vores butik? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.