Nike er ikke færdig med at forkæle os her inden jul, og nu lancerer de en helt ny farvevariant af den giftige Nike Hypervenom Phantom. Den dødbringende fodboldstøvle bliver klædt i en skarp kombination af grøn/sort/sølv.

Det er nogle fantastiske dage, vi har gang i. I lørdags løftede Nike sløret for den helt nye Reflective Pack, og imens vi venter på at få vejret helt fra de hæsblæsende og vilde lanceringer, så smider Nike endnu en fodboldstøvle på gaden. Denne gang er det den farlige Nike Hypervenom Phantom, som bliver lanceret i en skarp kombination af grøn/sort/sølv.

Vi har allerede set lidt til den nye fodboldstøvle. Som mange af jer også har gjort os opmærksom på, så har Neymar JR. trænet i den nye fodboldstøvle de seneste par dage, og derfor har vi også ventet spændt på endelig at kunne løfte sløret for den nye fodboldstøvle. Med en skarp kombination af grøn/sort/sølv, så er det ikke helt tilfældigt, at fodboldstøvlen har tiltrukket sig en stor del opmærksomhed allerede.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike Hypervenom Phantom Grøn/Sort/Sølv, så kan du se meget mere lige her - pris 1619 kr.

Ser vi bort fra farven, så er den den samme gennemtestede og nyudviklede Nike Hypervenom, som vi kender den. Fodboldstøvlen har godt nok kun været på markedet siden juni måned i år, men den har allerede bevist sit værd på fødderne af nogle af de absolut største stjerner, og der er intet, der tyder på, at den kommer til at dale i popularitet. Især ikke nu med den nye farve.

Nike Hypervenom Phantom er designet med fokus på fit, touch & traction, der med andre ord oversætter sig til pasform, boldføling og greb i banen. Som bekendt tager Hypervenom over for den ikoniske T90-kollektion, der især blev kendt for sit ret brede fit og det ville Nike også tage med på den nye fodboldstøvle. De har derfor udviklet deres mest anatomisk korrekte læst til dato, der skulle passe til flere fodtyper-, størrelser med mere og kombineret med overdelen skulle de fleste være i stand til at få et komfortabelt fit.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike Hypervenom Phantom Grøn/Sort/Sølv, så kan du se meget mere lige her - pris 1619 kr.

Overdelen er det helt nye materiale NikeSkin. Tanken bag er, at det skal forme sig efter foden og levere et tæt fit, der skal tangere følelses af at spille barfodet. Derudover har det også et meget distinktivt design med en masse fordybninger, der skal skabe friktion mellem støvlen og bolden for at forbedre boldkontrol og føling med samme. Derudover er den også udstyret med ACC-teknologien, der sikrer det samme greb i bolden i våde såvel som i tørre vejrforhold.

Når det kommer til greb i banen er Hypervenom designet med agility i tankerne, der på dansk oversættes til adræthed. Det vil Nike gerne fremhæve, og det gør de blandt andet ved hjælp af den nydesignede ydersål. I forfoden er storetåen adskilt fra resten af sålen, da du bruger denne til at navigere og sætte af, hvilket giver dig en langt større bevægelighed i afsættet, når du vil lave det uventede retningsskift.

Hvis du vil have fat i den helt nye Nike Hypervenom Phantom Grøn/Sort/Sølv, så kan du se meget mere lige her - pris 1619 kr.

Knopperne ser ganske normale ud - og så alligevel ikke. Rundede knopper er ikke noget nyt på fodboldstøvler, men dem Nike har brugt på Hypervenom er markant smallere end de almindeligvis er på andre modeller. Dette er for, at knopperne penetrerer jorden hurtigere og på samme måde kommer hurtigere ud. Derudover giver de runde knopper den fordel, at retningsskift og vendinger gøres lettere, når knoppere er i jorden, hvilket ikke er muligt med blades.

Den nye farvevariant kommer blot få dage efter at Nike smed en Hvid/Sort/Gul farvevariant på gaden, som en del af Nikes Reflective Pack. Dermed har man nu for alvor valgmuligheder, når det kommer til Nike Hypervenom Phantom.

nike, unisport, unisportstore

Nike Hypervenom Phantom har fået en stilet ny farve klædt i grøn/sort/sølv. Hvad synes du om den nye farvevariant? Og kan du bedst lide den grønne eller den hvide Hypervenom? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.