Vi nærmer os med hastige skridt juleaften, og vi byder igen i dag på et forslag til en gave, der kan vække julestemningen. I dag står den i hyggens tegn med disse spillekort.

I dag er det den 12. december, og det betyder, at vi er halvvejs fra 1.december til juleaften. Julen nærmer sig dermed med hastige skridt, og hvis man endnu ikke har fundet på sine julegaver - store eller små - så er det måske ved at være på tide.

Hvis du godt kunne tænke dig spillekortene, så kan du se meget mere lige her

Vi leverer også i dag en julegaveidé, så du kan hente lidt inspiration til, hvad du kunne lægge under julegavet til glæde for en vaskeægte fodboldfans. I dag er det spillekort fra Manchester United, Arsenal og Chelsea, som vi tror kunne sprede julehygge.

Hvis du godt kunne tænke dig spillekortene, så kan du se meget mere lige her

Man skal nemlig huske at slappe af og nyde julen. Udenfor er det mørkt og koldt, og det indebyder i stedet til indendørsaktiviteter. Som for eksempel at samle familien rundt om et spil kort, og hvis fodboldfanen skal være med, så hjælper det nok betragteligt, hvis spillekortene er med yndlingsklubben.

Hvis du godt kunne tænke dig spillekortene, så kan du se meget mere lige her

Med disse spillekort fra Manchester United, Chelsea og Arsenal, så skal der helt sikkert nok være julestemning at hente for den engelske fodboldfan. Spillekortene har klubbernes traditionsrige logo på sig og indeholder masser af klubhistorie.

Julen står for døren, og det er en hyggelig men kold og mørk tid. Derfor er det oplagt at spille kort, og derfor har vi spillekort som dagens tilbud. Hvad synes du om spillekortene? Og hvilken klub kan du bedst lide? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.