Champions League er i fuld gang i disse dage, og selvom den nye Nike Tiempo Legend først officielt bliver lanceret i morgen, så var flere spillere allerede trukket i den nye fodboldstøvle i forbindelse med Champions League - og det kigger vi nærmere på lige her.

Juleaften falder allerede den 12. december i år. I hvert fald hvis man er fan af Nikes legendariske Tiempo kollektion. I går kom Nike med de første teasere til den nye Nike Tiempo Legend fodboldstøvle, der officielt bliver lanceret den 12., og selvom vi endnu måtte vente lidt med at løfte sløret helt for den nye sag, så er stjernerne allerede i fuld gang med at bruge nyheden.

I Barcelona virker det til, at den nye Tiempo får en varm modtagelse. I hvert fald blandt de bundsolide catalanske forsvarsspillere. Både Carlos Puyol og Gerard Pique er trukket i den nye fodboldstøvle, og det kan nok næppe komme som nogen overraskelse at de to trofaste Tiempo-spillere allerede er hoppet over til den nyeste model.

I Chelsea er den rutinerede back Ashley Cole også fast mand i Nike Tiempo-støvlen, og han har også sikret sig et af de nye par. Fodboldstøvlerne virker til at være en blanding af orange og hvid, og at bedømme ud fra det første blik på banen, så ser de knivskarpe ud.

Arsenals målmand Wojciech Szcz?sny er trofast mand i Nike, men han plejer at foretrække kontrolstøvlen Nike CTR 360 Maestri III. Noget kunne dog tyde på, at den nye Tiempo fodboldstøvle er for lækker til at lade ligge derhjemme, for Szcz?sny er i hvert fald blevet spottet i den nye sag. Om det er et permanent skift, eller om han prøver sig lidt frem må tiden vise.

Den nye Nike Tiempo er også nået hele vejen til Manchester. Støvlerne var i aktion både til den Uniteds forudgående træning og kampen mod Shakhtar Donetsk. Både den solide slider Jonny Evans og den hurtige dribler Antonio Valencia er blevet spottet i den nye støvle, og det bliver interessant om de også kan lokke flere holdkammerater til også at bruge støvlen.

Selvom Allianz Arena normalt er rent Adidas-territorie, så viste også Jereme Boateng i går aftes Nikes nyeste støvle frem i storkampen mod Manchester City. Det blev overraskende ikke til en debutsejr til Boatengs nye støvle, men mon ikke den får flere chancer for at sejre.

Måske har den nye Nike Tiempo været oppe at vende til familiemiddag i Boateng-famillien? I hvert fald har også Kevin Prince Boateng spillet i den nye fodboldstøvle frem mod aftenens afgørende kamp mod Basel. Et forsigtigt bud herfra lyder på, at støvlen også kommer i aktion i aften på Veltins-Arena.

Vi følger nøje med i lanceringen af den nye Nike Tiempo Legend fodboldstøvle, og du kan naturligvis høre meget mere i morgen, når vi giver dig den fulde gennemgang af den nye Legend. Hvad synes du om den nye fodboldstøvle? Og er farverne umiddelbart noget du synes om? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.