Julen kommer hele tiden nærmere, og hvis du stadig er i tvivl om, hvilken gave du skal give til fodboldfanen, så kommer vi her med endnu et forslag. Denne gang er det en gave, der nok skal sprede varmen - især omkring fingrene.

Det er i dag den 10. december, og vi kommer hele tiden tættere og tættere på juleaften. Nu er der kun to uger til årets for nogen vigtigste aften er over os, og pakkerne ligger solidt placeret under træet. Og hvis du vil være sikker på, at din pakke spreder glæde hos fodboldfanen, så kommer vi med endnu en julegaveidé, der i dag er spillehandsker.

Hvis du er lun på idéen om at give et par handsker i gave, så kan du se dagens julegaveidé lige her

En af vores mest populære spillehandsker er Nike Hyperwarm spillehandsker i Dri-Fit, som holder dine hænder så tørre som muligt under svære forhold. Handskerne perforeret i håndfladen, for optimal ventilation og har silicone zoner på indersiden, som blandet andet kan være behjælpelige ved lange indkast.

Hvis det skal være endnu varmere, så er det Nike Hypershield handsken, der skal under træet. Hypershield holder nemlig vind, vejr og vand fra dine hænder, sålænge de kommer i moderate mængder og er dermed med til at holde dine hænder varme.

Hvis du er lun på idéen om at give et par handsker i gave, så kan du se dagens julegaveidé lige her

Hvis man skal glæde en trofast fan med et par handsker, så skal det nok være et par af vores Nike fan-handsker, der fås med klubberne: Manchester United, Inter, Manchester City, Juventus og Barcelona. Når man holder handskerne mod hinanden viser de et elegant mønster.

Som noget nyt fås de smarte Nike Fan handsker nu også med både Brasilien og Frankrig, og dermed kan man være helt klar til VM slutrunden går i gang til sommer. Handskerne er ikke kun varme, de har også et unikt og smart design, som nok skal bidrage positivt til julestemningen.

Dagens julegaveidé er lækre Nike spillehandsker. Hvilket hold vil du helst have handsker med? Og hvad spiller du med om vinteren? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.