Lær at designe dit eget holdsæt hos Unisport.

30.04.2019

Skrevet af William

Har du nogensinde haft lyst til at designe dit holds tøj? Det har du mulighed for at gøre nu hos Unisport. Hos Unisport TeamSport ved vi, hvor vigtigt det er at arbejde sammen som et hold. Og med vores Unisport Kit Builder kan du nemt og enkelt vælge, hvilke farver I skal repræsentere jeres hold i. Læs mere om vores store udvalg af holdsæt og mærker her.

Hvorfor skal du designe dit eget holdsæt?

Når du har taget dit spilletøj på, så er det op til dig og dine holdkammerater om at bringe sejren hjem. Tøjet er det første indtryk, modstanderne får af dig og dit hold. Og nu skal I vise, hvad I kan. Tøjet er en del af holdets identitet - og det betyder endnu mere, hvis du selv har designet det. Det er ligemeget om du er professionel eller amatør - det er ikke kun en fodboldtrøje. Når man har det samme tøj på, så bliver man en del af en gruppe, der kæmper til sidste fløjt. Det det, sport handler om. At skabe øjeblikke og minder med en god holdånd gennem gode og dårlige tider.

Hvad kan du forvente af Unisport Kit Builder?

Unisport TeamSport er noget, vi er meget stolte af. Vores TeamSport-afdeling arbejder tæt med en række forskellige fodboldklubber - både amatørklubber og over 45 professionelle klubber. I Unisport TeamSport er man intet uden sine holdkammerater. Ved at bruge vores Unisport Kit Builder kan du designe dit eget holdsæt som du vil. Vi giver dig mulighed for at være kreativ med tøj fra både Nike, adidas, PUMA og Joma. Du kan selvfølgelig vælge mellem målmandsæt og tøj til markspillere. Og alt kommer i både voksen- og børnestørrelser. Alle trøjerne er i 100% polyester og inkluderer også shorts og strømper. Du kan også personalisere med initialer, navne, logoer, numre og sponsorlogo. Unisport tilbyder dig 25% rabat, hvis du vælger Unisport som mavesponsor på trøjerne. Grunden til dette er, at vi ønsker at støtte de lokale sportshold, så de også kan nyde verdens bedste sportsgren.

Når du designer dit holdsæt, så kan du vælge mellem en lang række farver. Du kan vælge alle slags kombinationer af farver, navne og numre på ryggen. Uanset hvad, så kan du være sikker på at tøjet er af høj kvalitet til en stærk pris. Læs videre for at få mere at vide om de specifikke sæt og mærker.

Fortsætter nedenfor

Vælg det rigtige mærke og design

Med vores store udvalg af Nike, adidas, PUMA og flere, kan du selv skabe et unikt holdsæt. Vi gennemgår lige de forskellige mærker.

Nike fodboldsæt

Du kan vælge mellem fire forskellige trøjemodeller, hvis du kigger på tøj fra Nike: Tiempo, Park, Striped og Trophy. De har hvert deres design, så du selv kan vælge mellem et klassisk look eller et flot, stribet design. Alle disse er tilgængelige i korte ærmer - og selvfølgelig med lange ærmer til målmænd. Nike-trøjerne er lavet i 100% polyester og udstyret med Dri-FIT mesh. Dette er designet til at hold dig tør under træning. Se de mange kombinationsmuligheder i linket nederst.

Holdsæt fra adidas

Hvis du er på udkig efter de tre striber fra adidas, så kan forvente et lækkert look. Der er fire designs at vælge imellem - Campeon 19, Tabela 18 og Squadra 17. Alle er i god kvalitet og lækkert fit. adidas har indbygget deres ClimaLite-teknologi i fodboldtrøjerne, så du kan bruge dem i alle situationer. Materialet er 100% polyester, hvilket giver fleksibilitet og komfort. Se mere om trøjerne i vores Unisport Kit Builer, hvis du gerne vil have de kendte striber på tøjet.

PUMA holdsæt

De fire valgmuligheder fra PUMA er helt klart nogle, som du også burde overveje. Du kan vælge mellem CUp, LIGA Core eller LIGA Striped. Uanset valget, så du et lækkert kvalitetsprodukt. Du kan kombinere simple farver eller vælge striber. Disse er også lavet af 100% polyester med PUMA's dryCELL-teknologi, der transporterer sved væk fra kroppen.

Design dit holdsæt nu

Der er ingen tid at spilde. Du skal blot trykke på linket og starte processen med at skabe dit eget, unikke holdsæt hos Unisport TeamSport. Du kan frit bruge din fantasi. Med vores simple Unisport Kit Builder kan du vælge mellem flere mærker og personalisere tøjet - og du kan bestemme om det skal være med striber eller enkle farver på kort tid.

1. Vælg det ønskede mærke og vælg til børn og/eller voksne. 2. Vælg antal produkter 3. Personalisér med navn, nummer, logo og sponsor (25% rabat med Unisport-logo). 4. Gennemse din ordre.

Et nyt kapitel for dit hold kan starte her med vores Unisport Kit Builder