OK, lad det være sagt med det samme; Vi brænder for fodbold og fodboldgear, og gør rigtig meget for at dele glæden og passionen med jer. Det gør vi bl.a. gennem Unisport WebTV, hvor vi anmelder gear, snakker med nogle af spillets største profiler, går bag om produkterne i eksklusive interviews og tager på ture verden rundt - og du kan komme med!

Kunne du tænke dig at vide, om den nye Adizero, Vapor, Predator eller en helt fjerde støvle er noget for dig? Kunne du tænke dig at se, hvad der sker når Nike lancerer deres Hypervenom i Rio de Janeiro - eller hvad der sker, når Unisport-crewet møder Zlatan, Messi, Boateng-brødrene eller David Luiz? Så er Unisport WebTV stedet. Vi har lavet en lille trailer, som giver en smagsprøve af, hvad vi har at byde på.

Subscribe til vores YouTube-kanal og få masser af fede fodboldvideoer - du vil ikke fortryde det!

Her får du anmeldelser, eksklusive interviews med både spillere og designere - og generelt en masse awesome fodboldvideoer på ugentlig basis, hvor Jakob og Joltter byder velkommen til masser af passioneret snak om det fodbold og støvler, bolde, sokker mv.

Står du og er i tvivl om hvilke støvler du skal have, kan det nogle gange være rart at vide, hvordan de egentlig præsterer - og her er vores to støvlenørder skarpe i replikken og fælder dommen over de nyeste støvler. Begge har spillet i et væld af forskellige fodboldstøvler, og har derfor bagkataloget i orden - og er du stadig i tvivl om noget, spørger du bare løs i kommentarsporet.

Abonner på Unisport WebTV på YouTube og få masser af fede fodboldvideoer - du vil ikke fortryde det!

Samtidig er vi også så heldige at få lov at snakke med både store stjerner om deres syn på støvler, trøjer, livet som professionel generelt og hvad der ellers måtte røre sig - samt også komme med bag om de nyeste produkter i vores interviews med designerne omkring design, teknologier og meget mere.

Sidst men ikke mindst har vi det sjovt. Vi elsker fodbold, og vi elsker fodboldgear - og der er ikke meget, der slår de julelys, som vi får i øjnene når der lander et par nye støvler, en spritny bold eller noget helt tredje, som vi kan fortælle om. Så har du lyst til at være en del af #unisportlife, så kan du subscribe til vores Unisport WebTV YouTube kanal lige her.

Subscribe til vores YouTube-kanal og få masser af fede fodboldvideoer - du vil ikke fortryde det!

Med andre ord; kunne du tænke dig at få et ugentlig fodbold-fix, så er Unisport WebTV blot et par klik væk på YouTube, og så får du endda besked når der bliver smidt nye videoer online. Hvad synes du om vores WebTV? Og er der noget du gerne vil se mere af? Del meget gerne dine tanker herunder.