Adidas har givet den nye Adidas Adipure en farveopdatering, så støvlen nu fremstår elegant i kombinationen af sort/hvid/grøn. Dermed har den lækre læderstøvle fået et mere naturligt look, som vi kigger nærmere på lige her.

Adidas forstår, hvordan man fejrer jul. Siden vi kom ind i december, har det været en stor gavefest, og vi er slet ikke færdig endnu. Dagen i dag byder på nok en lancering, og denne gang er det Adidas Adipure 11pro II, som har fået en farveopdatering.

Den nye farvevariant i sort/hvid/grøn vil mange nok mene er et mere naturligt look til en læderstøvle. I hvert fald hvis man sammenligner med den modige og vilde lilla farvevariant, som var en del af Adidas Samba Package.

Hvis du vil have den nye Adidas Adipure 11pro II, så kan du se meget mere lige her - 1189 kr.

Med den nye farvevariant har man i hvert fald et klart valg. Vil man have den helt nye Adidas Adipure 11pro II i en klassisk og elegant variant i sort/hvid/grøn, eller foretrækker man den vilde lilla farvevariant? Hvad end man vælger, så får man en støvle, der er født til at spille fodbold på det højeste niveau.

Adidas Adipure 11pro II er den seneste generation af Adidas moderne Adipure-silo. Siden støvlen kom frem har den vundet stort indpas, og i dag finder man støvle på en lang række af de største stjerners fødder. Med den seneste opdatering har Adidas formået at gøre en god og vellidt støvle endnu bedre.

Hvis du vil have den nye Adidas Adipure 11pro II, så kan du se meget mere lige her - 1189 kr.

Støvlen har nok engang en overdel af Adidas' lækre og elegante Taurus læder. Det er et blødt læder, der giver et enormt godt fit i støvlen og ikke mindst touch på bolden. Hvis man er en fodboldstøvle-traditionalist og sværger til læderstøvler, så er man nok næppe skuffet over at det er blevet til genvalg på den front.

Adidas har dog ændret lidt på overdelen og tilføjet flere syninger. Dermed undgår man at læderet strækker sig unødvendigt, og samtidig så giver det et meget nært og pesonligt fit i støvlen. Dermed har Adidas arbejdet med at forbedre kerneværdierne i en Adipure som alle dage har været touch, komfort og fit.

Hvis du vil have den nye Adidas Adipure 11pro II, så kan du se meget mere lige her - 1189 kr.

Iøjenfaldende er det, at Adidas med den nye opdatering Adipure 11pro II er gået væk fra den Duracoating teknologi, som man fandt ude ved snuden af den forrige version. Duracoating skulle give øget holdbarhed, men Adidas har vurderet at det ikke er nødvendigt med de nye syninger på overdelen, der sørger for at læderet ikke strækker sig og giver en øget holdbarhed.

Ligesom vi kender det fra den forrige generation af Adipure 11pro, så bliver det lækre Taurus-læder afløst af mikrofiber omkring midterfoden og om til hælen. Det er med til at holde vægten nede på støvlen og giver samtidig et dynamisk og moderne udseende til fodboldstøvlen.

Hvis du vil have den nye Adidas Adipure 11pro II, så kan du se meget mere lige her - 1189 kr.

Ved hælen har Adidas også arbejdet for at forbedre komforten, og tyskerne har beklædt indersiden af hælen med det behagelige og komfortable ruskind. Samtidig har Adidas også sikret sig, at fodboldstøvlen ikke kun føles godt men også ser godt ud. Ved hælen har man tilføjet en elegant 11pro skrift, der bidrager til den klasse, som Adipure alle dage har været fuld af.

I forhold til sålen har Adidas arbejdet med at skabe bedre dynamik og komfort. I sålen er der tilføjet flere torsion og supportbarer, der skal være en ekstra støtte, når man er ude i yderpositionerne og har brug for maksimal energi og støtte. Adidas kalder denne nye frame får Comfortframe, og det er dermed ikke svært at sætte sig ind i, at komforten er vigtigst.

Hvis du vil have den nye Adidas Adipure 11pro II, så kan du se meget mere lige her - 1189 kr.

Adidas har også ændret på selve knopperne. De er blevet flere, og så er de skrumpet en anelse i størrelse. Det giver en bedre trykdistribution, da belastningen bliver bedre fordelt mellem knopper. Samtidig er knopperne mere afrundede hvilket også skal give et bedre greb.

Adidas Adipure 11pro II er en klassisk støvle, der er blevet forbedret med den nye generation, og som nu også har fået en ny farveopdatering. Hvad synes du om støvlen? Og kan du bedst lide denne farvevariant eller den lilla Adidas Samba Package? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.