Ny Liverpool 2019/20 Hjemmebanetrøje | Nålestriberne er tilbage

18.04.2019

Skrevet af Zlatko

New Balance er klar til at introducere den nye Liverpool 2019/20 Hjemmebanetrøje, der inkluderer den ikoniske røde farve og hvide nålestriber. Liverpool er livet, hvis du er fan af The Reds, så det er på tide, at du udlever det.

Liverpool 2019/20 Hjemmebanetrøje

Den nye Liverpool 2019/20-hjemmebanetrøje handler om Liverpool-DNA’et, da trøjen er med til at fejre 100-årsdagen for en af de mest succesfulde Liverpool-trænere – Bob Paisley.

Du tænker måske: ’hvordan har Bob Paisley en forbindelse til trøjen’, og det er simpelt. Da Paisley var Liverpool-manager i 1982/83-sæsonen, spillede Liverpool i en ret ikonisk nålestribet hjemmebanetrøje, og dette var første gang, at The Reds spillede i en trøje med striber. Derudover var det også et år, hvor Liverpool løftede Premier League-trofæet, så man kan argumentere for, hvorfor New Balance netop valgte denne sæson. Udover de ikoniske striber så har New Balance også tilføjet Paisleys signatur på indersiden af nakken, som fuldender 82/83-looket.

Fortsætter nedenfor.

Som sagt, så kommer den nye Liverpool-hjemmebanetrøje med den velkendte røde farve, og det hele handler om at udleve den legendariske Liverpool-ånd, da klubben har en stor global fanbase, som er forbundet ved at følge klubben i tykt og tyndt. Ved brug af denne tankegang har New Balance gjort Liverpool og deres fans klar til en ny Premier League-sæson og internationale kampe. Dette er noget, man især kan mærke på van Dijk, når han udtaler sig om trøjen.

This year’s home kit is incredibly strong. I’m really looking forward to wearing it as we continue to build upon the Club’s illustrious history and this season’s success.

Den nye Liverpool 2019/20 Hjemmebanetrøje er lavet med den innovative NB DRY-teknologi, der er et svedtransporterende materiale, der hjælper spillerne med at holde sig friske og tørre fra første til sidste fløjt. For at gøre den nye Liverpool-hjemmebanetrøje mere komfortabel har New Balance tilføjet et meshområde på brystet, og et såkaldt ’back body map’-konstruktion på ryggen, der giver en mere fri bevægelighed, når Mané, Salah og Firmino kæmper sig igennem sæsonen.

Handler dit DNA også om Liverpool, så vær sikker på at forudbestille din hjemmebanetrøje allerede fra i dag hos Unisport.


Find Liverpool 2019/20 Hjemmebanetrøjen her

Like os på Facebook.