Ny Italien hjemmebanetrøje | Lavet til VM i kvindefodbold 2019

11.04.2019

Skrevet af Zlatko

VM i kvindefodbold 2019 nærmer sig og Italien er gjort klar til at kæmpe om VM-trofæet, da PUMA netop har lanceret deres nye 2019 VM-hjemmebanetrøje.

Italien 2019 Hjemmebanetrøje

PUMA er klar med deres nye VM-trøje til Italien, da VM kommer nærmere sig til sommer. Den nye Italien 2019 Hjemmebanetrøje handler om Italien, da trøjen er lavet med den klassiske blå farve og hvide prikker på brystet, hvilket er en farvekombination man ofte har set på Italiens trøjer. Hjemmebanetrøjen har også det italienske flag I logoet, på ærmerne og I nakken, som giver en tæt forbindelse mellem landsholdet og nationen.

Den nye Italien 2019 Hjemmebanetrøje er lavet for at give spillere som Girelli, Bonansea, Bartoli og resten af det italienske landshold de bedst mulige forhold, når de kæmper om guldet til sommer i Frankrig. Italiens hjemmebanetrøje er lavet i en silhuet, der passer til atleterne – hvilket giver dem en tættere pasform omkring livet og skuldrene, så der ikke er for meget materiale, der minimerer spillernes bevægelse.

Fortsætter nedenfor.

Italien 2019 Hjemmebanetrøjen indeholder også det velkendte PUMA dryCELL-teknologi, hvilket er en letvægts og åndbart materiale. Teknologien vil helt sikkert holde atleterne afkølet og tørre, når kampens hede om VM-trøjet er på sit allerhøjeste.

Få fingrene i den nye Italien 2019 VM-trøje hos Unisport fra i dag og støt Azzurre i jagten på deres første VM-trofæ.


Find italiens hjemmebanetrøje her.