Den nye Adidas Brazuca VM fodbold blev offentliggjort sent i går aftes, og Adidas har allerede lavet en video, der viser lige præcis hvor eftertragtet og populær den nye fodbold er.

Love me or lose me, det er sloganet for den helt nye Adidas Brazuca, hvilket på dansk betyder noget i retning af 'elsk mig eller mist mig'. Bolden blev lanceret ved et storstilet event i Rio De Jaineiro i går aftes, og allerede nu må bolden siges at være meget populær. Vi elsker den i hvert fald og kunne bestemt ikke tænke os at miste den.

Adidas har lanceret en helt ny video, hvor de viser præcis hvor populær og eftertragtet bolden er. Hvad enten det er de spanske landsholdsspillere eller strandfodboldspillere på den brasilianske strand i Rio De Jaineiro, så virker det til at alle vil have den nye Adidas Brazuca fodbold.

Hvis du godt kunne tænke dig at spille med den nye Adidas Brazuca fodbold, så kan du se meget mere lige her - pris 899 kr

Og der er ikke noget at sige til, at den nye Adidas Brazuca fodbold allerede er enormt populær. Ikke alene har bolden et unikt design, den er også en af de mest teknologisk avancerede fodbolde, der nogensinde er lavet, så den er helt klar til VM slutrunden til sommmer.

Og man må sige, at der er masser af brasilianske rytmer og sjæl i denne bold. Designet er ikonisk og lavet til at hylde den traditionsrige og passionerede brasilianske kultur. Farverne repræsenterer det ønske-armbånd, som er kendt vidt og bred i Brasilien under det ikke så mundrette navn fita do Senhor do Bonfim da Bahia.

Det er ikke kun designet og navnet, som har været lang tid undervejs, og som har krævet mange overvejelser frem og tilbage. Teknologien bag bolden er noget af det mest gennemtestede Adidas-bolde, der nogensinde har set dagens lys. 600 af verdens bedste spillere, 30 hold i 10 lande har testet bolden for at give tilbagemeldinger og forslag til forbedringer.

Hvis du godt kunne tænke dig at spille med den nye Adidas Brazuca fodbold, så kan du se meget mere lige her - pris 899 kr

Bolden har en ny struktur med seks symmetriske og identiske paneler sammen med en anderledes overflade, der er lavet til at skabe bedre greb, touch, stabilitet og ikke mindst aerodynamik. Bolden er lavet til at matche de høje krav som FIFA har til en bold, og det betyder selvfølgelig at bolden kan holde niveauet selv under de sværeste vejrbetingelser.

Den nye Adidas Brazuca fodbold blev lanceret ved et storslået arrangement i Rio De Jaineiro, hvor vi selvfølgelig var til stede, og vi kommer til at fortælle meget mere om, hvordan det gik, senere på dagen, så der er god grund til at holde øje med siden her, hvis du vil se mere til den nye Adidas Brazuca fodbold.

Adidas har lanceret den nye Adidas Brazuca fodbold, og det er en elegant, farverig og teknologisk avanceret sag. Hvad synes du om den nye Brazuca? Og glæder du dig til at se bolden i aktion? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.