Puma sparker julemåneden i gang på en ekstremt elegant måde - nemlig med en helt unik, stærkt limiteret evoSPEED 1.2 designet i samarbejde med BMW. Vi har taget et kig på den flotte Puma evoSPEED 1.2 BMW M i Rød/Hvid lige her.

Vi har før set Puma lave Limited Edition-støvler i samarbejde med motorsports-mærker - og både Ferrari og Ducati har fået lavet specialudgaver af Pumas speedstøvler med Puma v1.815 Ferrari og Puma evoSPEED 1 Ducati.

Lyder Puma evoSPEED 1.2 BMW M som noget for dig? Så kan du blive blandt de 535 i verden, der har en - blot 1.799,-

Nu har Puma så lanceret deres evoSPEED 1.2 BMW M Limited Edition i sølle 535 par på verdensplan. Og hvorfor så lige 535 par? Jo, støvlen er inspireret af BMWs M-serie, og den første BMW M5 blev bygget i hånden med det såkalde 535i chassis. Og ja, det giver mere mening at lave 535 end 5, så mon ikke den beslutning har ligget til højrebenet?

Og hvilke 535 par. Puma evoSPEED 1.2 BMW M Limited Edition kommer i en Rød/Hvid farvevariant, som virkelig får underkæben til at ramme gulvet. Der er i alle fald ikke sparet på synligheden med den røde grundfarve, og samtidig står den hvide Puma-stribe på yderside og PUMA-skriften på indersiden utroligt skarpt til evoSPEED-fodboldstøvlen. Farverne er inspireret af muskler og led samt den røde farve, som man tit ser på racerbiler.

Samtidig har BMW også sat deres eget præg på støvlen med det klassiske BMW M-logo på ydersiden af støvlen samt det velkendte BMW-logo på hælen.

For at sætte endnu mere fokus på støvlens forbindelse med BMW og deres M-serie, har Puma udstyret overdelen af evoSPEED 1.2 BMW M Limited Edition med et mønster inspireret af luftindtaget på en bil.

Ud over det specielle design er evoSPEED 1.2 helt den samme under kølerhjelmen - overdelen er stadig lavet af et blødt stykke japansk mikrofiber med det bikube-inspirerede mønster som GripTex for et bedre greb i bolden. Knopsystemet og sålen er bygget til fart - men også til bevæge sig naturligt med foden og give god komfort.

Vi må indrømme, at vi har lidt af et ømt punkt for Limited Edition-støvler, og Puma har i den grad leveret med denne Rød/Hvide evoSPEED 1.2 BMW M i blot 535 par.

Lyder Puma evoSPEED 1.2 BMW M som noget for dig? Så kan du blive blandt de 535 i verden, der har en - blot 1.799,-

Hvad siger du til Pumas nye udgave af evoSPEED 1.2 og deres samarbejde med BMW? Er det noget vi skal se mere til? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.