Nogle støvler kan ikke undgå at få opmærksomhed og Warrior Sports Skreamer er en af dem. Det er dog ikke kun det unikke design, der giver grund til at kigge nærmere efter støvlen, også støvlens udforming er interessant og nyskabende

De har travlt for tiden i Warrior Sports. Med nye farvevarianter til både letvægteren Superheat og kontrolstøvlen Gambler, så har der været nok at se til for amerikanerne, der bestemt ikke ligger og dovner den. Den altid opmærksomhedssøgende Skreamer-støvle skal nemlig heller ikke snydes, og støvlen har fået et nyt råt og vildt udseende.

Hvis den nye Warrior Sports Skreamer lyder som noget for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1279 kr.

Støvlens farver er en blanding af sort, grå og en skarp neongrøn, der spiller sammen i et unikt mønster. Dermed udstråler støvlen rå kraft og energi, hvilket også er hvad støvlen handler om. Det er ikke uden grund, at australske Tim Cahill foretrækker støvlen for den er både modig, vild og excentrisk.

Med en vægt på blot 209 gram placerer Warrior Sports Skreamer Pro S-Lite sig i den fornuftige ende af skalaen, og selvom den ikke når under de 200 g, så er den til gengæld spækket med teknologi. Overdelen er lavet af tyndt mikrofiber og beklædt med Warrior Sports Arrowhead teknologi.

Det ser noget specielt ud, men de meget små pile i gummi som man finder på overdelen hjælper med præcision, skru og kraft i ens spark. De små gummipile er udviklet til at gøre ens afslutninger ligeså dødbringende som en amerikansk indianer på jagt.

På forfoden er der en stor sparkeoverflade, hvilket gør, at man kan få mest muligt ud af sit spark. Det betyder også, at Warrior Sports har flyttet snørrebåndene, så de ikke er i vejen og forhindrer at man finder den direkte vej til netmaskerne.

Hvis den nye Warrior Sports Skreamer lyder som noget for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1279 kr.

Til at sikre maksimal stabilitet har Warrior Sports udviklet det avancerede Thorax Exo-Skeloton, der er støvlens skelet, som både sikrer beskyttelse, men som også muliggør den tynde mikrofiberoverde

Interessant er det også, at mellemsålen er lavet uden syninger, hvilket er med til at højne komforten. Dermed er støvlens måske nok skræmmende for dine modstandere, men for dine fødder er den blød og mild som en kattekilling.

Omkring hælkappen har Warrior Sports lavet en stærk og støttende konstruktion, der gør, at man ikke behøver at frygte at blive sparket ned bagfra. Og hvis det endelig skulle ske, så har man i hvert fald beskyttelsen til at hjælpe en. Der er også taget hensyn til komforten og med to huller omkring det øverste af hælen har man et godt fit omkring hælen.

Ydersålen er i lavet i letvægtsmaterialet Pebax og har carbon-fiber, som reducerer vægten samtidig med at stabiliteten og styrken er i højsædet. Dermed har Warrior Sports skabt en sål, der på en gang er stærk og smidig, men som samtidig også er stødabsorberende og behagelig.

Hvis den nye Warrior Sports Skreamer lyder som noget for dig, så kan du se meget mere lige her - pris 1279 kr.

Knopssystemet er lavet med to ting for øje greb i banen og masser af fremdrift. Svaret på de to behov er Warrior Sports ClawTec knopper, der er triangulære og forholdsvis store for at give det mest optimale afsæt og den optimale kontakt til underlaget.

Den nye Warrior Sports Skreamer S-Lite er ikke kun vild at se på, den har også en vild opbygning, og den skal nok tiltale spilleren, der er på jagt efter en støvle udover det sædvanlige. Hvad synes du om støvlen? Og er designet noget for dig? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.