Warrior Sports melder sig ind på letvægtsmarkedet med den helt nye Superheat-støvle, som vi har kigget lidt nærmere på. Og meget kan man sige, men kampen om letvægtsmarkedet intensiveres.

Det er en hård kamp at tage op, men amerikanske Warrior Sports er mere end klar til at melde sig i letvægts-opgøret. Med den helt nye Warrior Sports Superheat bringes en støvle på markedet, som ikke kun er let, men som også har nogle nyskabende teknologier, der skal give Nike, Adidas og Puma kamp til stregen .

Warrior Sports Superheat er først og fremmest i øjenfaldende i kraft af et knivskarpt og modigt udseende. Warrior Sports er efterhånden blevet kendt for at turde tage nogle modige designvalg, og denne støvle er ingen undtagelse. Støvlen fremstår hurtig og reaktionsstærk klædt i kombinationen af rød og gul, der mest af alt får støvlen til at ligne en stor flamme.

Hvis du vil have den nye Warrior Sports Superheat, så kan du se meget mere lige her: - pris 1279 kr.

Er man ikke så vild med de røde farver, så kommer støvlen også i en elegant kombination af blå og gul. Det er tydeligt at Warrior Sports har fundet inspiration i jordens elementer, og denne blå-farve minder mest og en voldsom og vild bølge, der majestætisk bruser frem.

Både vand og ild bevæger sig hurtigt, og det er også meningen at man skal styrte over banen med den nye Superheat, som flygtede man fra en ildebrand eller en gigantisk bølge. Warrior Sports har arbejdet seriøst og intensivt på at mininmere støvlens vægt - men efter at have haft den på vægten, hvor den rammer 215 gram, placerer Superheat sig over de andre konkurrenter.

Hvis du vil have den nye Warrior Sports Superheat, så kan du se meget mere lige her: - pris 1279 kr.

Den nye Warrior Sports Superheat har en meget tynd mikrofiberoverdel, som er beregnet til at give et skarpt touch på bolden og en god komfort. Overdelen er Warrior Sports såkaldte Trifusion, der er beregnet til at give masser af fart, når man bevæger sig med bolden på fødderne.

Samtidig finder man på overdelen et meget let og tyndt mesh-materiale, som kaldes Neoweb, der udmærker sig ved udover at være let også er vandafvisende. Samtidig er det lavet til at forme sig efter ens fod, så man får det bedst mulige fit.

De gule striber på overdelen er heller ikke kun til pynt. Det er et meget tyndt film-materiale, som er beregnet til at øge kontrollen med bolden. Warrior kalder det for Organitouch, og det er beregnet til at give et skarpt og præcist touch på bolden og maksimal kontrol i alle spillets facetter.

Hvis du vil have den nye Warrior Sports Superheat, så kan du se meget mere lige her: - pris 1279 kr.

Når man er hurtig er man ofte udsat for spark fra modstanderne og Warrior Sports har arbejdet på at øge supporten omkring hælen, så man har en god støtte i skoen og ikke er ligeså udsat for bevidste eller ubevidste svinestreger. Warrior Sports har i hælen tilføjet en Membrane Heel Shield, der skal sikre den maksimale grad af beskyttelse.

Sålen er lavet til både at være massiv og samtidig lynhurtig, og det bliver kombineret med Warrior Sports Clawtech knopssystem, som er lavet til at pentrere jorden hurtigst muligt for mest mulig afsæt. Knopperne er en blanding af koniske og aflange knopper, og der er nok af dem, så man får godt fat i banen.

Hvis du vil have den nye Warrior Sports Superheat, så kan du se meget mere lige her: - pris 1279 kr.

Med denne nye støvle har Warrior Sports for alvor meldt sig ind i kampen om letvægts-støvlemarkedet, og det bliver interessant at følge, hvordan støvlen bliver taget imod. Indtil videre har Warrior Sports allerede spillere i stalden som Vincent Kompany, Marouane Fellaini og Tim Cahill, der spiller i Skreamer og Gamler, og spørgsmålet er, om der ikke er endnu flere der vil kigge Warrior Sports vej med den nye Superheat-støvle.

Den nye Warrior Sports Superheat støvle er klar til at tage kampen op mod de andre letvægtsstøvler fra Nike, Adidas og Puma. Hvad synes du om støvlen? Og hvilken letvægtsstøvle foretrækker du? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.