Nu er der under en måned til det er juleaften, og hvis du er på udkig efter en pakke, der nok skal vække begejstring hos fodboldentusiasten, så har vi sænket prisen på den lækre indendørssko Nike Mercurial Victory IC.

Julen nærmer sig, og snart går vi ind i december og så begynder gaveræsset for alvor. Men hvis du synes du vil være lidt på forkant med julegaverne og skabe massiv glæde hos en sand fodboldentusiast, så har vi sænket prisen på den lækre indendørssko Nike Mercurial Victory IC, så du sparer 30% både til børn og voksne.

Hvis du godt kunne tænke dig Nike Mercurial Victory, så kan du se meget mere lige her

Nike Mercurial Victory er en indendørssko, der er designet til fart, hurtighed og masser af kontrol på de små og tekniske baner. Den har samme unikke udseende som topmodellen Nike Mercurial Vapor IX, og med den lækre Hi-Vis farvevariant skal skoen nok skabe opmærksomhed på indendørsbanen.

Skoen har en overdel i mikrofiber, der er med til at sænke vægten, og som samtidig også giver et skarpt og præcist touch på bolden. Det er dog ikke gået udover komforten i skoen, der er rigtig god, hvor du også får et skarpt og tæt fit i skoen.

Hvis du godt kunne tænke dig Nike Mercurial Victory, så kan du se meget mere lige her

Sålen er lavet i et stærkt TPU materiale, der sørger for at indendørsskoen har en god stabilitet, og at du stadig har mulighed for at få et godt afsæt. Det er ikke kun på græsbanen at et godt afsæt er afgørende for ens fart, og hvis du er typen, der nyder at oversprinte dine modstandere, så skal det da også gøres indendørs med denne Nike Mercurial Victory IX.

Julen kommer nærmere dag for dag, og med dagens julegavetilbud kan du skabe lidt glæde hos en rigtig fodboldentustiast, og støvlen fås både i voksen- og børnestørrelser. Hvad synes du om dagens julegavetilbud? Og har du prøvet indendørsskoen? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.