Det brasilianske landshold har præsenteret en ny og stærk passioneret landsholdstrøje, som holdet skal bære i forsøget på vinde VM på hjemmebane til sommer. Vi kaster et blik på trøjen lige her.

Det er et stort forventningspres, der hviler på de brasilianske fodboldstjerner, når de til sommer skal spille åbningskamp ved VM. Som værtsnation ville det være det ultimative, hvis holdet kunne løfte VM-trofæet, og derfor er det et helt holds forventninger, der er knyttet til holdet.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Brasilien VM-trøje, så kan du se meget mere lige her:

Det kræver ikke kun koncentration at skulle forsøge at indfri et helt lands forventninger, det kræver også at man er godt klædt på til opgaven. Derfor har Nike netop lanceret en helt ny hjemmebanetrøje, der kan være et nationalt samlingspunkt og forbinde stjernerne til de mange og ellevilde fans. Trøjen skal forsøge at indkapsle den unikke fodboldkultur som ligger dybt i enhver brasilianers DNA.

Ikke helt overraskende er trøjen gul med elegante grønne detaljer, der også er farverne fra det fodboldgale lands flag. Den gule farve er ligesom tidligere dominerende, men ved ærmerne er der blevet plads til en grøn stribe, der tilføjer elegance og stil. Trøjerne passer perfekt til de brasilianske spillere, og Nike har scannet hver enkelt spiller for at skabe det mest optimale og bedste fit.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Brasilien VM-trøje, så kan du se meget mere lige her:

At repræsentere Brasilien handler ikke kun om at spille fodbold. Det handler om at repræsentere et helt land, der har en livsstil og tilgang til tilværelsen, hvor fodbold er meget mere end et spil. Den passion er tydeligt afspejlet i indersiden af kraven, hvor der står "Nascido para jogar futebol", der oversat til dansk betyder "født til at spille fodbold", og som meget godt repræsenterer den indstilling, som Brasilien har til fodboldspillet.

Hvis der er en ting, de elsker ligeså meget som fodbold i Brasilien, må det være den lune og frodige varme. Til gengæld kan det hurtigt blive en meget hed affære at spille fodbold i solskinsvejret, og derfor har Nike tilføjet ventilationshuller til trøjen, så Neymar Jr. og de andre brasilianer ikke overopheder. Trøjen er også blevet 16% lettere, så der burde ikke være noget, der holde de brasilianske spillere tilbage.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Brasilien VM-trøje, så kan du se meget mere lige her:

Trøjen er også lavet i Nikes Dri-Fit materiale, der sørger for at lede sved og fugt væk fra kroppen. Det ville være en national tragedie hvis de brasilianske stjerner ikke kunne yde det maksimale under hele slutrunden, og derfor har Nike haft varmen med ind i designet af denne trøje.

Hvis du gerne vil have fat i den helt nye Brasilien VM-trøje, så kan du se meget mere lige her:

Som vinder af Confederations Cup og værter ved VM kommer der til at være store forventninger til Brasilien, der netop har fået en helt ny trøje fra Nike til jagten på VM-triumf. Hvad synes du om trøjen? Og tror du, at Brasilien kan gå hele vejen? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.