Da vi var i England for et par uger siden til det globale 'Nike - The Chance'-finalestævne mødte vi Fabio, som Joltter satte sig ned og fik en god snak med om at nå hele vejen til toppen. Du kan se og høre hvilke tanker brasilianeren har gjort sig om at slå igennem i selveste Manchester United.

Normalt ser vi ham storme ned af kanten i sandt arbejdsraseri og med en umættelig appetit på både at forsvare og angribe. Men Fabio var langt mere rolig og afslappet, da Joltter mødte ham til Nike The Chance finalestævne for et par uger siden.

Fabio havde taget turen fra Manchester til St. George i England, hvor finalestævnet blev holdt, for at se nogle af de unge nye talenter folde sig ud og kæmpe for drømmen om blive prfossionel fodboldspiller. Heldgivis havde Fabio udover at studere talentmassen også tid til at sætte sig ned med Joltter og få en snak om at nå hele vejen til toppen.

Fabio er kun 23 år gammel, men han har allerede bevist sine kvaliteter i Manchester United. Han er hurtig, agressiv og teknisk stærk, og så har han den rette mentalitet. I videoen fortæller han bl.a. om hvordan det hele tiden gælder om at tro på sig selv og aldrig tvivle på ens talent og formåen.

De unge spillere til Nike The Chance var beærede over at få lov til at møde Fabio og mon ikke en stor del af dem drømmer om en dag at kunne blive ligeså god. Men faktisk var Fabio for kun syv år siden en af drømmerne. Han var til et stævne i Manchester United, og her vandt han og fik pokal og medalje overrakt af nogle af de prossionelle Manchester United-spillere. En oplevelse som han stadig husker den dag i dag.

Det er ikke let at slå igennem som ung spiller, men det er lykkes for Fabio og også hans bror Rafael. Vejen dertil har været hård, men i interviewet fortæller Fabio også om, hvordan det er at spille sammen med ens bror i selveste Manchester United.

Det gælder om at have selvtillid, hvis man vil nå hele vejen til toppen, og vejen dertil fortæller Fabio om i dette interview? Hvad synes du om videoen? Og hvad mener du er den vigtigste egenskab for at nå helt til tops? Smid endelig en kommentar her, på Facebook eller på Twitter.