Tag farten til det næste niveau | Nike præsenterer Mercurial Superfly LVL Up

22.03.2019

Skrevet af William

Det startede med en støvle og blev til en tilstand. Lavet til dem, der tager fart til et nyt niveau. Det er resultatet af 20 år med det samme princip. Der findes ikke noget, der hedder "hurtig nok". Mød Nike Mercurial Superfly LVL Up.

I mere end 20 år har Nike leveret støvler til klodens hurtigste spillere med deres ikoniske Mercurial-modeller. I dag har Nike lanceret en flot, hvid Mercurial Superfly 6, der indeholder detaljer fra de bedste Mercurial-støvler indtil videre. Faktisk er der så mange detaljer, så det kan være svært at holde styr på det. Det er bl.a. Safari-støvlen, R9 Mercurial fra VM '98, Vapor 3 og meget mere...!

Hvis man ser på designet ved Mercurial LVL Up, der fortsætter med arkade-referencerne fra Nike Game Over Pack, så er det den første hvide Mercurial siden sommeren 2018. Lige i tide til foråret og det lysere tidere i en dejlig lys colourway. Åh, hvor har vi savnet dig, hvide Mercurial. Og du må også selv indrømme, at denne er for vild? Vi kan ikke vente med at se den på banen, hvor spillere som Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé og Sam Kerr skal have den på fødderne!

Fortsættes nedenfor.

Hvis vi kigger på teknikken, så er Mercurial Superfly LVL Up identisk med de andre Superfly 6. Den har en overdel i Flyknit og kommer den karakteristiske DF-sok, der har været en del af Superfly-siloen siden 2014.

Med Nike Mercurial Superfly LVL Up er det stadig fart, der er i fokus. Uanset hvor innovative et par fodboldstøvler er, så virker de ikke, hvis foden ikke sidder millimeterpræcist. Dette er intet problem for Mercurial på grund af den revolutionerende 360-konstruktion, der kun er mulig gennem Flyknit-teknologien. Dette sørger for, at støvlen griber fast om foden, så afstanden mellem fod og sål elimineres.

Ligesom andre Mercurial-støvler, så er grebet i banen optimeret med de strategisk placeret knopper på sålen. Det virker som en klo og inspirationen kommer fra den vævre gepard, hvor fart er i fokus.

Køb Nike Mercurial Superfly LVL Up lige her, lige nu.