Selvom det nu er vinter er der ingen grund til at lade fodbolden gå i glemmebogen. Med kollektionen Nike Look of Football kan du bevare fodboldstilen, selvom det er koldt og gråt udenfor og der ikke er meget fodbold på programmet.

Vi har kredset om det i det sidste stykke tid, og det er efterhånden ikke til at komme udenom. Vinteren er over os, og det er slut med fodbold på de lækre naturlige græsbaner. Alligevel er der ingen grund til at gå rund og være sur eller utilfreds. Nike har lanceret en hel kollektion med stilet tøj, der ikke kun er praktisk, men som også har den helt særlige fodboldstil.

Skal man være godt klædt på for tiden, kan man ikke komme udenom en jakke eftersom temperaturerne langsomt men sikker kryber længere og længere nedad. Nike har været en tur i labaratoriet for at udvikle en jakke, der på en gang er moderigtig, og som samtidig er varm og komfortabel at have på. Resultatet er denne Nike Saturday Jakke, der har en blød bomuldsforing, men som samtidig er slidstærk mod vind og kulde.

Er man typen, der begynder at ryste af kulde ligeså snart temperaturene begynder at nærme sig frysepunktet, så er det ikke en hel dårlig idé at orientere sig mod en fleece-trøje, og Nike har såmænd også haft det frysende folk i tankerne i denne kollektion. Nike Tech Fleece er trøjen, der skal tage kampen op mod kulden i det daglige, men som ikke går på kompromis med fodbold-looket.

Hvis man ikke mener at en fleecetrøje og en jakke er nok i sig selv, så er der intet i vejen for at gå til frontalangreb mod kulden med en stærk og varm kombination. Både jakken og fleecetrøjen er stilet, elegant og holdt i enkle farver, så selvom man garderer sig mod kulden bevarer man fodbold-looket, så folk ikke er i tvivl om, hvilken sportsgren der er ens favorit.

Står man ude på Stadion og ser en omgang Superliga bold eller det lokale holds træningskampe, så kan det hurtigt blive en kold fornøjelse, med mindre man har det rigtige gear på. Denne Nike Hættetrøje er lavet til at du hurtigt kan trække den over dig, når kroppen kæmper for at holde kulden ude. Samtidig har den sædvanlig Nike-klasse og det ikoniske Nike swoosh ved brystet.

Man kan gøre meget for at holde varmen udenfor, men man kan også bare gå ind i varmen. Som en del af Nike kollektionen har Nike udviklet nogle t-shirts, der på en gang er elegante og moderigtige, og som samtidig er behagelige at have på. Disse to Nike T-shirts er holdt i et enkelt design med et smart mønster ved brystet.

Er man ude efter det samlede look, så kan man overveje kombinationen af de lækre T-shirts, den elegante hættetrøje og bringe et par af Nikes huer i spil samtidig. Hvis man også lige giver det et twist af friheden og bevægeligheden fra Nike Free 5.0 så er man i hvert fald rigtig godt klædt på.

Sko er svære at komme udenom, og hvorfor skulle man også gøre forsøget, når Nike brillierer med en række forskellige men lækre sko, der alle udstråler fodbold og aktivitet. Skal man have den lette og naturlige løbesko er Nike Free 5.0 oplagt, men hvis man mere er på udkig efter en elegant hverdags sneaker er Nike Roshe Run bestemt et kig værd. Føler man sig mere truet af vinterens kulde og frygter de glatte veje, så er Nike - Air Max 90 Sneakerboot et stilsikkert valg.

Når der nu er 7 dage på sådan en uge har Nike leveret en lang række T-shirts, så man slipper for at opslide elegancen ved at gå med den samme t-shirt hver eneste dag. Hvis man er på udkig efter det helt simple og elegante, så er der grund til at kigge nærmere på de forskellige Nike Swoosh t-shirts, der grundlæggende har to ting: en elegant farve og det klassiske Nike swoosh.

Går man efter det helt elegante, så skal man have en Nike - Polo, der har et klassisk look i kombination af blå og hvid. Er man mere ude efter en grænseløs stil, så er det måske ikke helt dumt at kigge nærmere på den elegante Nike CR7 T-shirt, der har samme stil, som vi kender det fra Cristiano Ronaldos nye CR7 Galaxy støvle. Går man oven i købet hen og har en dårlig hårdag, så er der intet i vejen for at man kombinerer t-shirtsene med de lækre Nike Huer.

Der er masser af lækkert udstyr at tage på, og fælles for det hele er, at det har fodbold-looket. Hvad enten det er t-shirts, jakker eller sko, man er på jagt efter, så er der ingen grund til at lægge fodbolden på hylden. Vinteren bliver i hvert fald lidt varmere og mere behagelig, når man er godt og elegant klædt på.

Med Nike Look of Football kollektionen er der ingen grund til at undvære fodbold-stilen, selvom græsset langt fra er grønt og sommeren synes langt væk. Hvad siger du til gearet? Og hvad ville du helst have? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.