I forbindelse med lanceringen af Tysklands nye hjemmebanetrøje har Adidas udgivet en video med nogle af Tysklands største stjerner, som viser hvordan passionen for holdets succes samler både spillere og fans.

Med den nye landsholdsdragt, som Tyskland og Adidas kunne afsløre i går, har vores naboer mod Syd fået en ny uniform til at forsvare de tyske farver i til VM. I et interessant træk er shortsene denne gang blevet hvide, hvilket skal symbolisere den lethed og elegance, der er over det tyske spil.

I denne nye video viser Adidas, hvordan den nye trøje bliver modtaget på samme måde af både spillere og fans - og den understreger altså, at uanset om man spiller for "Die Mannschaft" eller er fodboldpassioneret fan, så betyder stoltheden lige meget.

I videoen leger de tyske spillere med bolden, samler tropperne - og nå ja, Manuel Neuer kaster med vand, mens Thomas Müller smågrinende gemmer sig bagved. Spillerne har uden tvivl hygget sig, da de har optaget videoen.

Er Tysklands hjemmebanetrøje noget for dig? Så kan du forudbestille den lige her allerede nu - kun 549,-.

Hvad siger du til Tysklands nye hjemmebanedragt - og er den noget for dig med både hvide trøjer, sokker og shorts? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder billedet.