Adidas har været fordi de størse arenaer og klubber med ganske særlige pakker til stjernerne, og den begavede tekniker Xavi er en af de heldige. Vi kigger endnu engang med i det første møde mellem stjerne og støvle.

Selvom kalenderen siger november og lufttemperaturen siger huer og handsker, så er der pludselig blevet spredt en aura af samba i luften. Årsagen er naturligvis at Adidas har lanceret deres helt nye Samba Package, hvor deres største støvlesiloer har fået friske nye farveopdateringer.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II Pink/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Den mest overraskende nye farve finder man på Adidas Preadtor LZ II, der er blevet klædt i pink, og den er ligeså festlig og vild som et karneval i Rio. Og selvom man normalt forbinder den spanske tekniker Xavi rolighed, elegance, så får han nu for alvor mulighed for at skeje lidt ud.

Adidas har nemlig været en tur forbi Barcelona, og der har de prikket Xavi på skulderen og givet ham en ganske særlig pakke i hånden. Og hvordan det går for sig, når han åbner denne specielle og meget farverige pakke kan du se i videoen.

Det kræver bestemt ikke en doktorgrad at lure, at pakken indeholder den nye Adidas Predator LZ II Pink, som Xavi virker ganske imponeret over at få fingrene i. Normalt er vi vant til at se ham med et koncentreret poker-fjæs i alle situationer, og selvom han ikke skejer ligeså vildt ud som den pink farve, så er der nok ingen tvivl om, at han er imponeret over den nye støvle .

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II Pink/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Det er der også alt mulig god grund til at være, for udover at støvlen har en af de vildeste farver i Samba Package, så er den normalt fuldstændig dedikeret til kontrol i alle spillets facetter. Den er teknologisk designet til at man aldrig mister kontrollen over bolden, og det passer jo ganske godt til det spil, som Xavi selv leverer til daglig.

Med støvlerne på fødderne i de kommende kampe kan Xavi blive mindet om, at VM i Brasilien ikke er langt væk. Et verdensmesterskab hvor Xavi og resten af det spanske hold skal forsøge sig med den svære opgave at forsvare et verdensmesterskab. Hvis Spanien vinder VM til sommer, vil de være dobbelt europa- og verdensmestre, og det må være den vildeste drøm for enhver fodboldspiller.

Ligeså spændende og farverig som Adidas Samba Package er det, ligeså spændende og farverigt bliver det, når der bliver sat gang i VM slutrunden til sommer. Det bliver en forrygende fodboldfest på alle fronter, og og det er bestemt til at komme igennem vinteren, når man ved, hvad der venter på den anden side.

En farverig Pink farve er normalt ikke en farve man vil forbinde med en kontrolstøvle, men ikke desto mindre har Adidas sat de to sammen. Det er der kommet en unik støvle ud af, som vi glæder os til at se i aktion. Hvad synes du om Adidas Predator LZ II Pink? Kan det blive for farverigt eller er det bare fedt? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.