VIND ET HOLDSÆT TIL DIT HOLD

06.03.2019

Skrevet af Claus

Vil du vinde et holdsæt til 14 spillere? Du skal blot fortælle os hvilket mærke du gerne vil vinde et holdsæt fra for at være med i konkurrencen. Læs mere om hvordan du vinder lige her.

VIND ET HOLDSÆT TIL DIT HOLD LIGE HER!

Vi udlodder 3 holdsæt og 5 fodbolde til 14 spillere! I denne konkurrence finder vi tre heldige vindere! Hver vinder får et fuldt holdsæt til 14 spillere fra enten PUMA, adidas eller Nike, inklusiv navn og nummer tryk samt Unisport sponsorlogo. Sættet indeholder shorts, t-shirts og sokker til 14 spillere fra dit foretrukne brand. For at gøre præmien endnu bedre, så smider vi også yderligere 5 fodbolde med fra det valgte mærke!

Hvad er Unisport TeamSport?

Unisport TeamSport blev introduceret i 2005 og har lige siden været en stor success. Hos Unisport TeamSport arbejder vi sammen med professionelle klubber, amatør klubber såvel som små sportsorganisationer. Siden vores lancering har vi etableret samarbejder med mere end 36 klubber, rangerende fra topklubber til mindre sportsorganisationer med kun ét hold, der fremhæver hvor stor forskel der er i vores samarbejder.

Vi ved hvor vigtigt det er at have et fællesskab og skabe en holdånd internt i klubben. Holdånd starter selvfølgelig med at være gode venner, men lige så vigtigt er det at ligne en enhed der står sammen - og det er lige nøjagtigt det Unisport TeamSport handler om.

Unisport TeamSport giver dig mulighed for at designe dit eget fodbold holdsæt. Vi tilbyder sæt fra de største brands, som f.eks. Nike, adidas, PUMA og Joma. Så hvis du vil skabe et stærkt fællesskab, mens du skiller dig ud fra dine konkurrenter på fodboldbanen, så er du kommet til det rette sted.

Uanset om du vælger Nike, adidas, Joma eller PUMA kan vi altid garantere høj kvalitet til lave priser. Vores holdsæt kan selvfølgelig både fås til målmænd og markspillere og indeholder tre dele; fodbold trøjer, shorts og selvfølgelig fodboldsokker. Din personaliserede fodboldtrøje er kun få klik væk.

Alle vores fodboldtrøjer er lavet af 100% polyester og du kan vælge hvilken som helst farve der passer til din klub bedst, så dine holdkammerater og dig, sammen kan bære jeres klubs farver med stolthed. Desuden tilbyder Unisport TeamSport også navne- og nummertryk på ryggen, jeres klublogo på brystet og hvis din klub har et sponsorlogo, så kan du selvfølgelig også vælge at få dette på trøjen. Vores fodbold shorts og sokker er også tilgængelige i forskellige farver. Det giver dig muligheden for at sammensætte lige netop den farvekombination du ønsker. Uanset om du går efter et stilet og simpelt look eller hvis du vil arbejde med en mere farverig kombination, valget er dit!.

Sidst men ikke mindst, så tilbyder vi naturligvis holdsæt til både børn og voksne. Har du spørgsmål omkring udvalg, størrelser, priser m.m., så er du altid velkommen til at kontakte vores Unisport TeamSport afdeling på mail: unisport@unisport.dk eller på telefon 33 25 08 03.

VIND ET HOLDSÆT TIL DIT HOLD LIGE HER!