Adidas Samba Package er uden tvivl ugens store nyhed og ikke mindst den redesignede og helt nye generation af letvægtsstøvlen Adidas F50 Adizero. Tyskerne har været en tur rundt i Europa til de største stjerner for at aflevere støvlerne, og vi kigger med, når der skal unboxes.

Der er sambarytmer, fest og masser af liv i den nye Samba Package fra Adidas, og man kan sige meget om de nye støvler, men kedelige er de bestemt ikke. Støvlerne skal nok komme til at skabe sambastemning helt indtil sommer, og der er alt mulig god grund til at tro, at støvlerne meget snart kommer i aktion.

Du kan se meget mere til de helt nye Adidas F50 Adizero både i blå og orange lige her - pris 1519 kr.

I hvert fald har Adidas været en tur rundt i Europa for at besøge nogle af de allerstørste stjerner i verden for at levere de helt nye støvler, og heldigvis for os fodboldnørder, så har de haft et kamera med. Derfor kigger vi i dag nærmere på, hvordan det går for sig, når stjerner som Lionel Messi, Lucas Moura, Edison Cavani, Jordi Alba og Cristian Tello får de helt nye Adidas F50 Adizero i hænderne og på føfderne.

Den argentinske superstjerne Lionel Messi er ellers vant til at have sin helt egen kollektion af Adidas F50 Adizero, men derfor skal selvfølgelig ikke snydes for at opleve den helt nye generation. Derfor får han et par af de nye og elegante blå støvler i hænderne, men der får de ikke lov at være længe, for argentineren skynder sig at snøre dem på fødderne.

Vi har kigget meget mere på den nye Adidas F50 Adizero med en hel kampagne, som du kan se lige her:

Det er en meget naturlig reaktion, for den nye Adidas F50 Adizero skal ikke kun kigges på, den skal opleves på fødderne. Tyskerne har været i labaratoriet for at skabe en støvle, der er lettere og bedre end nogensinde før, og med blot 150 gram på vægtskålen, så har Adidas skabt en støvle, der er født til at være hurtig.

Det virker også til at Paris Saint Germains brasilianske stjerne Lucas Moura er ganske imponeret over at få den helt nye Adidas F50 Adizero først i hænderne og senere på fødderne. Nu er den jo en del af Samba Package, og de brasilianske sambarytmer virker til at gå direkte i kroppen på Moura, der hurtig kommer på banen og får lavet et par smarte tricks.

Der er også masser af kontrol og teknik i den nye Adidas F50 Adizero. På den tynde Hybridtouch overdel finder man det særligt udviklede Dribbletex, der skal give ekstra greb i bolden særligt også i våde forhold. Dermed er den nye Adidas F50 Adizero ikke kun hurtig, den er også teknologisk udviklet til at maksimere kontrollen med bolden.

Også Barcelona-talentet Cristian Tello har været så heldig at få besøg fra Adidas. Til ham har de haft den orange version af Adidas F50 Adizero med, og det virker bestemt ikke til, at det er et dårligt farvevalg for det spanske stortalent, der begejstret snører støvlerne på fødderne.

Støvlerne har et særlig godt fit med det tyndslebne Hybridtouch materiale, som Adidas har anvendt i stedet for Sprintskin II med Adilite Twin, som man fandt på den forrige generation af F50 Adizero. Hybridtouch materialet er enormt smidigt, og derfor giver det et komfortabelt og tæt fit, som Cristian Tello og de andre virker til at være meget begejstrede for.

Et andet stort Barcelona-talent Jordi Alba behøves heller ikke at gå rundt til træning og være misundelig. Adidas har også når de nu var i gang aflagt Alba et besøg og afleveret den orange Adidas F50 Adizero. Med dem på fødderne vipper Alba støvlerne op og ned, men den er altså god - de er virkelig så lette.

Det har nok været nogle travle dage for Adidas at skulle aflevere støvlerne, for de glade givere har også været en tur i Paris for at besøge Edison Cavani. Han får de blå Adidas F50 Adizero på fødderne, og så benytter han selvfølgelig lige lejligheden til at gå ned på grønsværen og lave lidt sparkeøvelser med den nye støvle.

Selvom der endnu er noget tid til Brasilien, så er det svært ikke at komme i samba-stemning med de helt nye støvler fra Adidas. I særdeleshed er den nye Adidas F50 Adizero meget spændende, nyskabende og vi glæder os enormt til at se støvlen i aktion på stjernernes fødder.

Vi har faktisk allerede været så heldige at få fingrene i et par af de nye Adidas F50 Adizero, og dem har vi givet til en af vores allermest kyndige støvlenørder, Jakob, der snører dem påfødderne og fælder dommen over støvlen. Anmeldelsen kommer op allerede senere i dag, så der er alt muligt god grund til at glæde sig.

Adidas' Samba Package er en sand fest med vilde farver og ikke mindst en helt ny generation af Adidas F50 Adizero, som virker enormt spændende. Hvad synes du om Samba Package? Og hvad siger du til den nye Adidas F50 Adizero? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.