Adidas har lanceret den nye Adidas Predator LZ II i en klar og dominerende pink farvevariant, som nok skal tiltrække sin del af opmærksomheden. Farven er ude af kontrol, men det er støvlen tilgengæld ikke. Den er ligeså kontrollerende, som vi kender den.

Selvom man er en spiller fuld af kontrol, så kan man godt skeje lidt ud med farven på ens støvler. Den nye Adidas Predator LZ II er blevet iklædt en helt ny farve, som nok skal tiltrække sig opmærksomheden, og som giver den populære kontrolstøvle et helt nyt og vovet look.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II Pink/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Den nye Adidas Predator LZ II er en del af Adidas' Samba Package, der bringer de brasilianske sambarytmer hele vejen til det råkolde Europa. Til sommer er der VM i Brasilien, og selvom vi endnu må vente på at fodboldfesten bliver skudt fuldt i gang, så giver Adidas os for alvor noget at varme sig på i mellemtiden. Farverne i Samba Package er klare og skinnende, og Adidas Predator LZ II er en af de støver, der har fået den mest radikale farveændring.

Støvlen er der til gengæld ikke ændret på. Det er den samme kvalitets-støvle vi efterhånden kender rigtig godt, og som er udviklet til den maksimale grad af kontrol i alle spillets facetter. Det handler om at have respekt for spillet og dets rytme, hvis man vil være en sand mester, og med den nye Adidas Predator LZ II kan man dominere enhver facet af kampen.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II Pink/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Og kontrol er nøgleordet og hele støvlens DNA. I gennemsnit har en professionel fodboldspiller mellem 60 og 80 berøringer på bolden i løbet af en kamp, hvilket ikke engang tilsvarer én i minuttet. Derfor skal hver berøring være så god som muligt, og her er overdelen designet med fem dødbringende zoner, der hver især tjener ét specifikt formål, som gavner ens spil.

Overdelen er en videreudvikling Hybridtouch-materialet, vi blev introduceret til på den første generation af Lethal Zone. Det sikrer en læderlignende komfort, men har stadig fordelene fra mikrofiber med sig; det vejer meget lidt og giver basis for et skarpt og præcist touch på bolden.

Ønsket om kontrol kommer tydeligst frem i de fem dødbringende zoner, der dækker hele overdelen på støvlen og skal sikre, at du er i fuld kontrol af bolden, uanset hvilken situation du befinder dig i. Zonerne har fået et andet og større design i forhold til den første LZ-udgave, der gør, at de bevæger sig mere naturligt i forhold til din fod, og du kan derfor nyde gavn af deres teknologi, uanset hvordan din fod vender og drejer.

Men hvad er kontrol over bolden uden et knopsystem, der sikrer at du står både godt fast samt kan skifte retning når du har behov for dig? Ikke meget - og derfor har Adidas beholdt deres Sprintframe 2.0-ydersål på LZ II. Sålen er ultratynd, og lavet for at give så lav en vægt som overhovedet muligt. Samtidig er knopper triangulære, og vinklet i sæt, der skal forbedre dine muligheder for acceleration, løb og opbremsninger.

Adidas Predator LZ II er en støvle fyldt med kontraster. Det er en støvle, der i hver evig eneste situation af kampen vil forsøge at være så kontrollerende som overhovedet muligt, men som samtidig også er vild og brutal og klar til at slå til, når situationen kræver det. Med den nye Samba Package bliver den gode og den onde side af Predator pakket ind i en sprudlende og farverig pink farve, der nok skal begejstring helt ind til VM i Brasilien starter til sommer.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II Pink/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Adidas Predator LZ II er udviklet til maksimal kontrol, men farven skejer tilgengæld en del ud med denne version i Pink. Hvad synes du om den nye farve til Predator LZ II? Og er du allerede ved at gøre dig klar til VM til sommer? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.