Unisport WebTV: Lær den nye adidas Ace 'Laceless' prototype bedre at kende

04.11.2015

Skrevet af Mathias

I mandags chokerede adidas verden med en helt ny innovation, som tager komfort og kontrol til et helt nyt niveau. Adidas har været flinke nok at sende et par af den nye Ace ‘Laceless’ prototype vores vej og JayMike har derfor sat sig ned og lavet en Tech Talk, hvor han forklarer støvlens detaljer og hvordan konceptet overhoved er muligt.

Adidas Laceless prototypen har i den grad løftet nogle øjenbryn og det forstår man jo godt. Det er en støvle uden snørebånd for fa’en! Det lyder helt vanvittigt og det kan jeg godt afsløre, at det er det også! Hvis du kunne tænke dig at finde ud af alt hvad der er at vide om det nye stykke innovation fra tyskerne i adidas HQ, så se vores Tech Talk, hvor vi kaster om os med insiderviden.

Støvlen kommer først til at være tilgængelig i år 2016, så det er ligemeget hvor meget du glæder dig, fordi der er stadig nogle måneder endnu før den endelige støvle ser dagens lys. Det er stadig lidt tidligt for adidas at afsløre alle detaljerne bag støvlen, men efter snakken med designerne bag støvlen, så var der stadig massere af detaljer at dele.

Hvis du ikke kan vente til 2016 på nye adidas støvler, så kan du finde vores udvalg her.

Det lyder som om adidas har brugt rigtig mange kræfter på deres nye støvler. Konceptet med en støvle uden snørebånd er ikke nyt, men adidas ser virkelig ud til at have taget tingene til et nyt niveau. Hvad siger du til den nyeste støvle fra adidas - ser du frem til at prøve dem på?