Vi er ved at gøre klar til en forhåbentlig forrygende fodbolddag, og den 30. november kan vi byde velkommen til Unisport Cup 2013, der er en indendørsturnering, hvor du og dine venner har muligheden for at gå efter guldet og blive hyldet til slut.

Kære Unisport bruger. Vi forventer at se følgende den 30.november 2013 fra klokken 15:00-21:00 - masser af glade fodboldspillere, masser af lækre detaljer og ikke mindst masser af flotte mål. Igen i år holder vi Unisport Cup på Fodboldfabrikken, og vi glæder os enormt meget til en forrygende dag i fodboldens tegn forhåbentlig sammen med dig.

Kunne du godt tænke dig at være med til UnisportCup så kan du se meget her og tilmelde dit hold

Så hvis du kan samle et hold på seks spillere, der er klar til at kæmpe for at vinde guldet, så skal du skynde dig at melde dig til. Tilmeldingen er allerede åben og helt frem til den 25. november kan du tilmelde dit hold. Men skynd dig hellere, der er begrænset plads med 30 hold, og tilmelder du dig inden den 14. november 2013, så sparer du 200 kroner på tilmeldingsgebyret og betaler kun 799 kr.

Turneringen foregår på de små og meget tekniske indendørsbaner ved Fodboldfabrikken i København, og der spilles med fire spillere fra hvert hold på banen af gangen, mens hvert hold kan have to udskiftere, der klar til at træde ind og levere det afgørende mål. Der skal nok blive masser af kampe og god mulighed for at hele holdet kan få spillet.

Kunne du godt tænke dig at være med til UnisportCup så kan du se meget her og tilmelde dit hold

Kan man stable et ubesejret hold på benene, der kan gå hele vejen til finalen er der gavekort på spil til en værdi af 6000 kroner til vinderholdet og 3000 kroner til nummer to. Er man mere uheldig undervejs så bliver man dog heller ikke snydt. Der vil være et Puma spillersæt (T-shirts, shorts og strømper) med holdnavn, Unisport logo og numre til alle deltagerne samt en masse andet.

Deltagerne skal være fyldt 16 år senest den 30. november, og hvis du er klar til det, så er vi parate til i samarbejde med Jer at levere en forrygende fodbolddag fyldt med masser af sjov og god fodbold. Og hvis dagen bliver bare halvt så god som sidste år, så kan vi uden at blinke love en forrygende dag i fodboldens tegn.

unisport cup, unisport, unisportstore,

Vi afholder igen UnisportCup og vi glæder os til at invitere dig med. Det bliver den 30. november fra klokken 15:00-21:00, og hvis du godt kunne tænke dig at være med, så skynd dig at tilmelde dig. Hvad synes du om Unisport Cup? Havde du en god oplevelse sidste år? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.