PUMA 365 Netfit Lite Freestyle | Læs PWG anmeldelse af freestyle-skoen

25.02.2019

Skrevet af Zlatko

Freestyle er en kunstform inden for fodboldverdenen, og mange tror måske, at man bare kan bruge et almindelig par indendørssko til dette. Men er du en sand freestyler, ligesom PWG, og har du et højt niveau, når det kommer til skills, så ved du, at der kun er få typer af sko, der kan klare arbejdet. Vi fik PWG til at teste den nye PUMA 365 Netfit Lite Freestyle, så lad os se, hvad han har i vente til os.

PUMA 365 Netfit Lite

PWG er Unisports freestyle- og indendørs-specialist. Han er en velkendt Freestyler i freestyle-communitien og har deltaget i store freestyle-events. Du har måske allerede set ham i vores YouTube-videoer, hvor han blandt andet laver sine egne freestyle-tutorials og anmeldelser af det seneste indendørs- og freestyle-gear, så du er i trygge hænder, når det kommer til denne anmeldelse af PUMA 365 Netfit Lite Freestyle.

Inden for freestyle-verdenen er der ét specielt par PUMA-sko, som er meget populær, og for gode grunde. Af en eller anden årsag valgte PUMA at stoppe produktionen af skoen, hvilket har fået mange freestylers til at kigge efter andre freestyle-sko.

PUMA har prøver at genoplive hypen ved at lancere deres https://youtu.be/zTBUNrkYf5o"Netfit Lite 365 tilbage i 2018, hvilket for mange føltes som et skridt tilbage i stedet for en forbedring. Men PUMA tog en risiko, chance, og lavede nogle ændringer til skoen. Den gamle Netfit 365 virkede som en sko, der ikke var lavet specifikt til nogen. Futsal og Panna-spillerne følte, at den manglede holdbarhed, og freestylerne var ikke for glad for den hårde hæl og sokken. Men den nye udgave kommer helt klar til at ændre spillet for Netfit Lite-skoen!

Fortsættes nedenfor.

PUMA har fjernet sokken og tilføjet en forenet soklignende-polstring omkring anklerne, hvilket fjerner alt det unødvendige silikone-polstring på siden af skoen. Dette giver dig en opdateret sko, der er optimeret til at freestyle, da PUMA har valgt at bruge færre materialer, som kan begrænse din bevægelighed. Derudover har PUMA forbedret og tilføjet to ekstra lag af polstring på begge sider af tæerne, der giver en bedre holdbarhed, som den gamle version manglede.


PWG testede skoene for at finde ud af, hvordan opdateringerne virkede, og han blev positivt overrasket. Den ekstra polstring ved tæerne giver en såkaldt ‘upspoon’, som hjælper dig med at udføre freestyle-tricks i lav højde, som andre sko ikke ville kunne hjælpe med. Dog vil den ekstra polstring gøre skoen en tand tungere, så du skal lige blive vant til dette. Men så snart du er, så er det super god at lave tricks med.

PWG var også imponeret over den forbedret lockdown, som fik ham til at tænke på, at hans fod sad fast inden i skoen, som faktisk betyder, at din fod ikke vil glide rundt, hvilket giver dig en fordel i freestyling. Hælen gør din fod stabil, samtidig med den tillader at dine ankler kan bevæge sig frit.

PWG har høje forventninger til den nye Netfit 365 Lite Freestile, da den tidligere version ikke var genopstandelsen, som freestylerne havde håbet på. Køb dine PUMA Netfit 365 Lite Freestyle hos Unisport, og start din freestyle-karriere med det nye håb fra PUMA.

Find PUMA-skoen lige her