Bestil julegaverne NU og så leverer vi dem inden jul. Alle varer kan du se om de kan leveres, hvis du skulle være i tvivl. Du kan tilmed få gratis fragt og retur med pakkefirmaet GLS ved køb for over 699 kr og også gratis levering med Post Danmark afhentningssted. Kampagnen varer hele december måned.

Her i Unisport elsker vi fodbold. Og vi elsker, at I elsker fodbold ligeså meget som vi gør. Derfor vil vi gerne gøre noget ekstra for Jer, og derfor tilbyder vi i hele december måned, at du kan vælge gratis retur og fragt med pakkefirmaet GLS ved alle køb for over 699 kr.

Det er en ny service, at I nu også kan vælge fragt med pakkefirmaet GLS, der er kendt for sin præcision og nøjagtighed, og som er bredt repræsenteret i Danmark. Når du vælger GLS til at levere din pakke, får du samtidig en returseddel med, så du helt uden omkostninger kan sende din pakke retur, hvis det for eksempel ikke er den helt rigtige størrelse. Dermed kan du trygt begynde at gøre dine juleindkøb allerede nu.

Ved køb for under 699 kr. har du også muligheden for at vælge GLS til at levere din pakke. Det koster i så fald 39 kr., men du får stadighed den præcise levering og en returseddel, så du gratis kan sende din pakke retur, hvis du for eksempel skulle være så uheldig at have fået fat i en forkert størrelse. Ønsker man at afhente sin pakke ved vores hovedkvarter i Bådehavnsgade 38, 2450 Københavns SV, så er det også i hele november måned gratis ved køb for over 699 kr., og det samme gælder for erhvervlevering.

Pakkerne bliver leveret med GLS Pakkeshop, hvor du kan hente din pakke i en Pakke Shop i nærheden af dig. GLS Pakke Shops finder i dag i en lang række butikker fx 7-elevens, supermarkeder og kiosker. Du får besked pr. mail/besked, når din pakke er klar til afhentning, og så har du fem dage til at hente din pakke. Det er vigtigt, at du husker legitimation i form af kørekort eller sygesikringsbevis, så pakken får sin rigtige ejer.

I hele december måned kan du også få gratis fragt, hvis du vælger Post Danmark afhentningssted ved køb for over 699 kr. Dermed kan du nemt vælge et sted lige i nærheden af dig, hvor du kan hente din nye pakke, der forhåbentlig kan sprede lidt god julestemning. Bemærk dog, at der ikke er gratis retur ved at vælge Post Danmark afhentningssted

Fra i dag og hele december måned kan vi tilbyde gratis fragt på alle køb over 699 kroner med GLS. Hvad synes du om initiativet? Og hvilken pakke vil du helst finde under juletræet? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.