Nike følger i en ny serie en række af de unge spillere, der har været med i Nike The Chance, og som nu kæmper en hård kamp for at klare sig i den benhårde professionelle fodboldverden. Første video er med Tom Rogic i hovedrollen, der som bekendt var en af Nike Chance-vinderne fra 2010.

Der er så mange der vokser op med den samme inderlige drøm om at blive professionel fodboldspiller. Om at spille for tusindvis af jublende fans hver eneste weekend. Og at kunne træne hver eneste dag og kun fokusere på at blive bedre til at spille fodbold. Det er dog kun et fåtal, der lykkes med drømmen, men det er en drøm, der altid er værd at jagte - lige meget hvad det kræver.

I en ny video-serie sætter Nike fokus på en række unge fodboldspillere, som alle bærer drømmen om at blive professionel fodboldspiller, og som endda er meget tæt på at gøre drøm til virkelighed. En af dem er The Chance vinderen fra 2010 Tom Rogic, der i dag spiller i Celtic. Hver eneste dag er han parat til at arbejde hårdt for at nå sit mål om at blive en af de bedste spillere i verden, og Nike har fulgt det unge talent i jagten på succes.

Tom Rogic skiftede til Celtic i vinter-transfervinduet og derfor har den unge midtbanespiller kæmpet en hård kamp for at slå igennem på et i forvejen stærkt besat mandskab. Det har ikke været let, men Tom Rogic er slet ikke klar til at give op. Han er parat til at kæmpe - hvad end det kræver.

Nikes globale fodboldkonkurrence The Chance kører på sin tredje sæson, og i videoserien kommer vi tæt på flere af de store profiler, som verden for alvor har fået øjenene op for gennem The Chance. Spillere som er i fuld gang med den svære transformation fra at være store talenter til at blive etablerede spillere, og som åbenhjertigt deler ud af deres op- og nedture.

Det kræver sit talent at blive en del af Nike - The Chance og nå hele vejen til toppen, og det kræver næsten endnu mere at tage skridtet videre ind i den professionelle fodboldverden. Det kræver mod, selvtillid og hårdt arbejde at begå sig, og man skal både være målrettet og seriøs, hvis man som Tom Rogic kun har en arbejdsdrøm - at blive professionel fodboldspiller.

Med Nike The Chance får en flok unge håbefulde fodboldspillere chancen for at udleve drømmen som professionel fodboldspiller. Hvad synes du om videoen? Og drømmer du også om en dag at blive professionel fodboldspiller? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.