Det er mandag, og det er nok engang blevet tid til en omgang støvlespots. Denne gang har vi haft Adidas' ekstravagante Yamamoto støvle i kikkerten, ligesom vi også fik set Cristiano Ronaldo give debut til sine nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy. Du kan se det hele lige her.

Det har været en ganske fremragende fodboldweekend der blandt meget andet bød på et dramatisk og intenst El Classico lørdag aften. Her debutterede Cristiano Ronaldo sine Nike Mercurial Vapor IX CR7, og selvom det ikke kastede en sejr af sig til Real Madrid, så giver det selvfølgelig en plads i vores støvlespots, hvor vi også kigger nærmere på Yamamoto-støvlen som vi i weekenden også har set i aktion.

David Alaba (Bayern München) Adidas F50 Adizero Yamamoto Den mest prominente spiller, som vi fik set i den avancerede og ekstravagante Adidas F50 Adizero Yamamoto er Bayern Münchens forsvarsprofil David Alaba. Den teknisk stærke forsvarer gav støvlerne en ganske fin debut, selvom det lang hen af vejen så ud til at blive en skidt dag på Allianz Arena. Bayern München kom hurtigt bagud mod Herta Berlin, men det lykkes alligevel at hive en 3-2 sejr hjem.

Archie Thompson (Melbourne Victory) Adidas F50 Adizero Yamamoto Den nye Adidas F50 Adizero Yamamoto bliver kun lavet i 2000 par på verdensplan. Det må derfor siges at være en stærkt limiteret støvle, men det er alligevel lykkes for Archie Thompson fra Melbourne Victory at få fat i et par. Man kan mene hvad man vil om støvlen, men det er svært at komme udenom, at den ser farverig ud i aktion.

Valdivia (Palmeiras) Adidas F50 Adizero Yamamoto Også i Brasilien havde Valdivia fra Palmeiras Adidas F50 Adizero Yamamoto-støvlen på. Dermed må man sige, at Adidas har formået at komme jorden rundt med denne støvle med debut på flere forskellige kontinenter i weekendens løb. Hvis målet var at skabe opmærksomhed, så er det i hvert fald lykkes for støvlen springer lige i øjnene.

Samir Nasri (Manchester City) Adidas Predator LZ II Enlightened Der skete ting og sager i sidste uge, og Adidas havde travlt med at forkæle os bl.a. med en helt ny Enlightened kollektion. Støvlerne er lavet til at blive set med et refleksivt materiale, og det virker tilsyneladende til at tiltale Manchester Citys Samir Nasri, der i weekendens kamp mod Chelsea havde et par Adidas Predator LZ II Enlightened på fødderne.

Xavi (Barcelona) Adidas Predator LZ II Enlightened Den spanske midtbanetroldmand Xavi, virker også til at være ganske tilfreds med sine nye Enlightened støvler. Selvom der var masser af stjerner at holde øje med i den fantastiske fodboldkamp mellem Barcelona og Real Madrid, så kunne vi ikke undgå at bide mærke i Xavi og hans Enlightened støvler. Måske kan den intelligente fodboldspiller bedst lide de sorte farver fremfor de blå eller grønne Predators.

Fernando Torres (Chelsea) Adidas Predator LZ II Blå/Orange Chelseas for tiden meget skarpe angriber Fernando Torres var på alle måder klar til kamp, da Manchester City var på besøg på Stanford Bridge. Spanieren virkede veloplagt og bestemt også veklædt med et par blå og orange Adidas Predator LZ II på fødderne. Tidligere har Torres brugt den grønne farvevariant af Preadtor LZ II, men vi leger i en kort stund modepoliti og konkluderer at de blå Predators står bedre til Chelsea-dragten.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy En af de støvler vi ventede mest spændt på at se på banen i weekenden var uden tvivl Cristiano Ronaldos helt nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy. Nike har lanceret en støvle, der efter amerikanernes udsagn ikke kender nogen grænser, men det gjorde Barcelonas forsvar til gengæld. De tillod ikke Ronaldo at give støvlerne mulighed for at få scoret i deres debut, men mon ikke de støvler nok skal komme på tavlen på et senere tidspunkt.

Dani Alves (Barcelona) Adidas F50 Adizero Rød/Gul Der er mange af Jer, der skarpt har observeret, at Dani Alves i El Classico ikke havde sine Nitrocharge på fødderne, men i stedet spillede i den gamle version af Adidas F50 Adizero. Hvad det skyldes har vi ikke fået en officiel forklaring på, men som en af vores brugere Sebastian Højsmark Jensen eftertænksomt pointerede, så kunne det være, fordi Alves sidste år scorede et drømmemål mod Real Madrid i netop de støvler.

David Villa (Atletico Madrid) Adidas F50 Adizero Enlightened Masser af mål er der også i David Villa, og han spillede i søndagens aftenkamp mod Real Betis i et par Adidas F50 Adizero Enlightened. Det har han nok ikke været helt ked af, for Atletico endte med at vinde kampen med 5-0 bl.a. på to mål af netop David Villa. Lige meget hvilken støvle David Villa trækker i må man sige, at det lugter voldsomt meget af mål.

Alessandro Gazzi (Torino) Adidas World Cup Sort/Hvid Man skulle tro at verdens mest solgte støvle ville have en fast plads i stort set hver eneste støvlespots, men der er ikke så voldsomt mange professionelle, der spiller med Adidas Copa Mundial-kollektionen. Nogle er der dog stadig, og Alessandro Gazzi er en af de spillere, der tilsyneladende sætter pris på klassikerens kvaliteter, og han spillede i weekenden i Copa-Mundial-udgaven med jernknopper, der har fået navnet Adidas World Cup.

Adelene Guedioura (Crystal Palace) Nike Hypervenom Phantom Whiteout Det er altid noget, der fanger vores opmærksomhed, når de professionelle har haft gang i designer-genet og fået kreeret en anderledes fodboldstøvle. Derfor gjorde vi også store øjne, da Crystal Palaces Adelene Guedioura i weekendens kamp mod Arsenal spillede i et par Nike Hypervenom Phantom whiteout. Støvlen har vi efterhånden set i mange forskellige farvekombinationer, men dette er uden tvivl en af de mere elegante.

Jose Angelo Crespo (Bologna) Nike Mercurial Vapor IX Nike ID Vi slutter med endnu en hvid støvle. Jose Angelo Crespo kan tilsyneladende også godt lide at være i de kreative hjørne og designe støvler, og han spillede i weekenden med et par Nike Mercurial Vapor IX i en skarp kombination af hvid, rød og lyseblå. Nu er italienere jo meget modebevidste og støvlerne passer også rigtig godt til Bolognas hjemmebanetrøje i blå og rød.

Victor Valdes (Barcelona) Sells Axis 360 III Aqua Normalt er dette spot jo forbeholdt støvler, men vi har nu alligevel valgt at gøre en undtagelse og give plads til et par målmandshandsker. Barcelona-keeper Victor Valdes skiftede for nyligt til Sells målmandshandsker, og han spillede i weekenden i den teknologisk avancerede Sells Axis 360 III Aqua. Spændende bliver det, når han efter planen til næste år får sin egen specialudviklede handske.

Vi har i weekenden fået set en masse spændende støvler i aktion bl.a. Cristiano Ronaldo i sine nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 og den meget opmærksomhedskrævende Adidas F50 Adizero Yamamoto, og vi glæder os til forhåbentlig snart at se mere til begge støvler. Hvad synes du om denne omgang støvlespots? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.