Vi var en tur i Norge, hvor Rosenborgs Nicki Bille fik et par helt specielle fodboldstøvler. Der er selvfølgelig tale om de nye Adidas F50 Adizero Yamamoto, som den skarpe angriber virkede ganske godt tilfreds med at få på fødderne. Du kan se hvordan det gik for sig lige her.

Det er vist en underdrivelse at sige, at den nye Adidas F50 Adizero Yamamoto er unik. Designeren Yohji Yamamoto har virkelig skabt en fodboldstøvle, der er helt sin egen, og som har et vildt udseende. Det er uden tvivl en støvle, som vil dele vandene og det kræver en helt speciel fodboldspiller, før man trækker sådan et par på fødderne.

Den danske landsholdsangriber Nicki Bille elsker at være anderledes, og derfor var vi også spændt på at se, hvordan han reagerede, da vi tog en tur til Norge for at overrække ham de helt nye Adidas F50 Adizero Yamamoto, og hvis du vil se, hvordan Bille reagerede, da han fik de nye støvler i hånden så se med her.

Nicki Bille fortæller i videoen gladeligt om, hvordan han altid har elsket at spille i anderledes fodboldstøvler. Derfor må man også sige, at denne nye Adidas F50 Adizero Yamamoto passer særlig godt til Bille, som allerede til træningen i går fik en første mulighed for at teste støvlerne.

Nicki Bille er lige nu en af Danmarks mest lovende fodboldspillere, og han er allerede godt i gang med at bryde igennem på landsholdet. Men hans succes er han ikke kommet hverken sovende eller lallende til. Det har krævet hårdt arbejde og en god portion selvtillid for danskeren, at nå dertil, hvor han har nået, og i videoen giver han også et par gode råd til, hvordan man kommer så langt, som han har gjort det.

Hvis du vil have fingrene i den unikke Yamamoto-støvle, så kan du allerede nu forudbestille støvlen. Den er limited og bliver kun produceret i 2000 par på verdensplan, så man kan maks. købe et par pr. kunde - pris 2199 kr.

Hvis man hører til flokken, der ligesom Nicki Bille jubler over denne støvle, så er det farligt at sove alt for meget i timen. Adidas lancerer nemlig kun 2000 par på verdensplan, og dermed er det en ikke kun meget speciel designet støvle, men også en meget limited produceret sag, som Bille har fået på fødderne.

Hvis du vil se meget mere til den helt nye og meget eksklusive Adidas F50 Adizero Yamamoto, så har vores grafikere, designere, fotografer og skribenter arbejdet hurtigt for at skabe en kampagneside, hvor du kan se alt til den nye lækre støvle.

adidas, f50, yamamoto, unisport, unisportstore

Det er en helt unik støvle, som Adidas har skabt med det nye Yamamoto design, og den skal helt sikkert nok dele vandene. Hvad synes du om støvlen? Er du vild med den som Nicki Bille? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.