Find ud af hvem der er verdens mest populære fodboldspiller

04.11.2015

Skrevet af Mathias

Når du er til fodboldtræning, så ser du helt sikkert rigtig mange med deres yndlings fodboldspillers trøje. Der er altid nogle navne du ser oftere end andre og derfor tænkte vi, at vi ville tage et kig på hvem de mest populære spillere i verden er, baseret på hvor mange af deres trøjer vi har trykt. Find ud af hvem der topper listen her.

5. Arjen Robben (Bayern München & Holland)

En sand dribblekonge, vanvittig fart og massere af vigtige mål i sin karriere. Det er ikke svært at se hvorfor Arjen Robben er så populær, men det er alligevel ret overraskende at han rangerer så højt på listen, hvis man tænker på længe han har været skadet. Han er den mest populære Bayern spiller og slår VM helten Götze og målmaskinen Lewandowski.

4. Lionel Messi (Barcelona & Argentina)

Se den så i nok ikke komme gjorde i? Det er trods alt en liste af de mest populære spillere og ikke de bedste, så det ser ud til at til trods han uden tvivl er i top 2 over bedste spillere, så bliver der ikke trykt trøjer tilsvarende det.

3. Neymar Jr. (Barcelona & Brazil)

Så som i nok har regnet ud nu, så er Messi ikke den mest populære Barca spiller. Den hæder tilfalder Neymar Jr., som hopper ind på 3. pladsen. Han er ung, sjov og selvfølgelig vanvittig talentfuld, så det overrasker naturligvis ingen at han ligger så godt til på listen. Er du dog lidt overrasket over han ender med at slå Messi af listen?

2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid & Portugal)

Nu er vi ved at nå til den rigtige skarpe ende af listen og her er der endnu en overraskelse, fordi CR7 er ikke den mest populære spiller, hvis vi baserer det på hvor mange trøjer vi har solgt. Det betyder ikke at vi ikke trykker helt vanvittigt mange Ronaldo trøjer, men der har dog været en spiller i denne sæson som har været endnu mere populær.

1. Memphis Depay (Manchester United & Holland)

Kongen af trøjesalg denne sæson! Selvom jeg ikke må sige præcis hvor mange trøjer han har solgt, så kan jeg godt afsløre at han vandt med god afstand til resten. Det er til trods for hans spil har været et godt stykke under hvad folk forventer af ham.

Det her er vores liste af de fem mest populære spillere i verden, baseret på hvor mange trøjer vi har trykt med deres navn. Er din yndlingsspiller blandt top fem? Hvis ikke så kan det være du skal overveje at få fingrene i en ny trøje, så han kan komme lidt højere op. Jul er forholdsvis tæt på, så man kunne godt forestille sig listen ændrer sig en god del og vi giver jer en opdateret version derefter, fordi der kunne det hele hurtigt se anderledes ud.