Man skal passe lidt på, når man kigger på Adidas Enlightened for med skarpe reflekser, kan det hurtige blive meget skarpt for øjnene. Men vi har nu alligevel vovet pelsen og tager et kig på den innovative Adidas Enlightened kollektion i en ny kampagne.

De ser måske umiddelbart ikke ud af meget. Men det er kun indtil lysene falder direkte på støvlerne. Så lyser de op i et skarpt lysglimt, som gør, at disse støvler ikke kan undgå at tiltrække sig opmærksomhed. Adidas' Enlightened kollektion er landet, og med reflekser på støvlerne, så er de her støvler klar til at blive set i mørket.

Adidas har iklædt både Nitrocharge 1.0, Adipure 11pro, Adizero F50 og Predator LZ II i de nye skarpe Enlightened farver. Adidas har valgt at støvlerne på en gang skal være simple og enkle med de sorte farver, og på samme tid skal tiltrække sig opmærksomhed med de skarpe reflekser. Den blanding af elegance og opmærksomhed giver en unik støvlekollektion, som vi glæder os til at se meget mere til, og som du kan gå på opdagelse i med denne nye kampagne.

Vi har allerede set Enlightened-støvlerne i aktion i Champions League. I gårsdagens storkamp på Emirates havde både Mesut Özil, Aaron Ramsey og Lauren Koscielny Adidas Predator LZ II på fødderne, og i aften kommer vi også til at se Thomas Delaney fra FCK i Nitrocharge Enlightened. Netop Delaney besøgte vi personligt inden FCK rejste til Istanbul for at aflevere et par helt nye Enlightened Nitrocharge 1.0, og du kan se hvordan det gik i en omgang WebTV.

Ligesom Thomas Delaney glæder sig til at spille med Enlightened støvlerne, så glæder vi os også til at se meget mere til støvlerne i aktion. Men inden vi fordyber os i støvlerne på banen, så starter vi lige med at kigge meget nærmere på den i denne kampagne, og vi håber da bestemt, at du også har lyst til at kigge med.

adidas, enlightened, predator, f50, adizero, unisport, unisportstore

Adidas Enlightened støvlerne er født til at tiltrække sig opmærksomhed med skarpe reflekser på støvlerne. Hvad synes du om Enlightened støvlerne? Hvilken er din favorit? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.